Video

Episod 3: Dewi Kata Nak Jadi Pelakon, Boleh Ke?

Ramai yang sertai Dewi Remaja 2019 sebab nak jadi pelakon...kita test mereka ni betul-betul talented untuk berlakon ke tak!
video

Episod 2 : Bila Rambut Dewi Remaja Kena Potong..

Kesiannya kat Dewi-Dewi kesayangan korang. Ada yang sampai menangis kena makeover 😱😱 #majalahremaja #dewiremaja2019 #dewiremaja
video

Episod 1 : Siapa Sebenarnya Top 12 Dewi Remaja 2019?

Bukan biasa-biasa Top 12 Dewi Remaja 2019 ni, most of them memang kelakar and ada bakat masing-masing, and sangat competitive tau. Masing-masing yakin yang diorang lah Dewi Remaja tahun ni. Tapi, apa sebenarnya ciri-ciri yang patut seorang Dewi ada? #remaja #majalahremaja #dewiremaja #dewiremaja2019
video

Top 12 Dewi Remaja 2019: Saidah & Ash

Dewi Remaja sebagai medium untuk melebarkan sayap di dalam industri hiburan Selain ingin menjadi ikon kepada remaja-remaja di luar sana, @aishah_azhan dan @saidahkamarudin juga ingin mencari dan mengasah bakat terpendam mereka dalam industri hiburan. #remaja #majalahremaja #dewiremaja #dewiremaja2019
video

Top 12 Dewi Remaja 2019: Dian Fernandez & Sharlina Gilbert

Bukan calang-calang peserta Dewi Remaja 2019 merupakan platform utama untuk @sharlinagilbertmojinun keluar dari zon selesanya dan salah satu langkah untuk @dianfrnndz mengetengahkan dan mengasah bakat seni yang dimiliki. #remaja #majalahremaja #dewiremaja #dewiremaja2019
video

Top 12 Dewi Remaja 2019: Shatirah Amanda & Syaza Azra

Mereka berdua ni baru sahaja berumur 19 tahun tau @shatirah.amanda dan @staphshut merupakan peserta paling muda pada Dewi Remaja edisi kali ini. Bagaimanapun, min pasti mereka akan beri komitmen yang terbaik untuk menyaingi peserta lain yang sedikit lebih berusia berbanding mereka. So, watch out! #majalahremaja #remaja #dewiremaja #dewiremaja2019

Dewi Popular

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI
© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group
error: