DEWI REMAJA is back!

Selepas menjalani sesi uji bakat yang berlangsung selama empat hari di Hotel Premiera baru-baru ini, inilah dia senarai TOP 20 DEWI REMAJA 2018/19.

Sepanjang sesi uji bakat tersebut REMAJA telah menyaksikan ramai bakat-bakat baru yang mempunyai kebolehan masing-masing yang hebat belaka. Semua yang hadir mempunyai pakej serta kemampuan tersendiri lantas menyebabkan panel pemilihan DEWI REMAJA kali ini berdepan situasi yang agak sukar.

Perkenalkan TOP 20 Pencarian DEWI REMAJA 2018/19!

Namun adat pertandingan akan ada yang terpilih dan sebaliknya. Sejujurnya, REMAJA berasa SANGAT BANGGA dengan sikap serta attitude yang ditonjolkan oleh peserta uji bakat. Our Malaysian girls are truly amazing!

Sepanjang pengumuman TOP 20 DEWI REMAJA 2018/19 di Instagram kami sejak petang Rabu lalu telah mendapat perhatian yang cukup besar terutamanya daripada peserta-peserta uji bakat. Kepada yang kurang bernasib baik, REMAJA ingin mengucapkan all the best dan selamat maju jaya. Jangan putus asa dan teruskan melakukan apa yang korang minat serta kejarlah impian itu.

Selepas ini pula debaran menantikan siapakah yang terpilih menjadi TO 12 FINALIS DEWI REMAJA 2018/19 pula akan dihadapi oleh kesemua peserta yang layak ke peringkat TOP 20.

Dan jangan lupa untuk tune in bersama REMAJA di Instagram kami pada 31 Oktober untuk mengetahui siapakah yang layak ke TOP 12!

Jom kita kenali TOP 20 DEWI REMAJA 2018/19

IKLAN

ANNA JOBLING

LYDIA DE SAL


ZAHIRAH XAVIER

ARIESYA FARHA

 

ARENA IMAN


SHAZLEEN ARISHA


SARAH SHAH


FARZUWIN ISMAIL

AFIEFI RIANI

SOFEA DEAN

IKLAN

ELEEN NISYA

ERNI NURSYAHIRA

SARAYA MIA

SHERIN AMIRI

FAZREEN FAZERA

IKLAN

NURUL AINA

SHARIFAH HANEESYA

ZEERA AZIZI

QISTINA BATRISYIA

AFFIE RANIA

 

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI