Sumber Foto Hiasan : PEXELS (Dom Le Roy)

 

Pejam celik, kejohanan terbesar dunia bola sepak Piala Dunia FIFA 2022 akan berlangsung kira-kira sebulan sahaja dari sekarang. Bersiaran langsung dari Qatar bermula 20 November 2022 untuk edisi ke-22 ini, perlawanan pertama di antara negara tuan rumah menentang Equador dijangka bakal disaksikan oleh berjuta-juta penduduk dunia.

Hmm, tapi bagi penonton di Malaysia yang tidak berkesempatan untuk ‘terbang’ ke Qatar untuk merasai kemeriahan perlawanan di sana, apa cara terbaik agar korang tidak terlepas peluang menonton kesemua saingan pasukan-pasukan bola sepak kebangsaan terbaik dunia itu?

Jangan risau! Korang tidak akan terlepas punya dengan adanya NJOI.

Bagi menikmati keterujaan sama seperti berada di dalam stadium, NJOI menjanjikan keselesaan menonton kesemua 64 perlawanan bola sepak dalam Definisi Tinggi (HD) dari rumah.

Menariknya, korang tidak perlu terikat dengan kontrak baru ataupun bil bulanan baru. Dengan NJOI, korang hanya perlu membayar untuk setiap perlawanan yang korang tonton SAHAJA.

IKLAN

Dapatkan NJOI HD box pada harga RM414 sekaligus jimat RM95 dan nikmati pas istimewa Piala Dunia 2022. Selain pas ini, korang juga akan mendapat Pek HD 30 Hari, baucar GO SHOP RM50 (untuk pembelian 50 terawal sahaja) dan pelan sooka VIP+Sports 30 hari PERCUMA.

Beli NJOI HD BOX sekarang melalui SHOPEE NJOI.

Psst! Serius NJOI Tonton Perlawanan Piala Dunia FIFA 2022 Bulan Depan Tanpa Bil Bulanan & Kontrak

Psst! Serius NJOI Tonton Perlawanan Piala Dunia FIFA 2022 Bulan Depan Tanpa Bil Bulanan & Kontrak

IKLAN

Bagaimana pula dengan pelanggan NJOI sedia ada? Korang pun tidak akan terlepas kelebihan sempena kejohanan tahun ini apabila NJOI menawarkan pas istimewa Piala Dunia 2022 dengan diskaun promosi ‘early bird’ bernilai RM10.

Bukan setakat itu, 50 pelanggan NJOI juga akan memperolehi baucar GO SHOP bernilai RM30 pada setiap minggu dan mendapat pelan sooka VIP+Sports 30 hari PERCUMA.

Psst! Serius NJOI Tonton Perlawanan Piala Dunia FIFA 2022 Bulan Depan Tanpa Bil Bulanan & Kontrak

Dengan segala tawaran menarik ini, pastikan korang tidak terlambat untuk melanggan pas Piala Dunia 2022 menerusi aplikasi My NJOI. Ingat, tawaran sah sehingga 15 November sahaja.

IKLAN

Barulah NJOI layan bola sepak dari rumah, kan!

ARTIKEL BERKAITAN : Bukan Hanya Ikon Fesyen, David Beckham Jadi Duta Piala Dunia FIFA 2022 Qatar – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.