Perhatian kepada semua penggemar coklat – kini ada biskut cip coklat baharu di pasaran!

ARTIKEL BERKAITAN: Rupanya Tak Semua ‘Buttercup’ Sesuai Buat Kek & Biskut, Ini Info Kena Tahu

Penggemar Biskut Cip Coklat? Jom Rasai Munchy’s Cream-O Biskut Cip Coklat Yang Lebih ‘ONZ’!

Nikmati keceriaan coklat anda dengan Munchy’s Cream-O Biskut Cip Coklat, satu gigitan sahaja dan anda kini lebih ONZ! Apabila kehidupan anda menjadi agak jemu dan membosankan, kembalikan senyuman wajahmu dengan biskut cip coklat lazat ini.

Dengan warisan lebih daripada 20 tahun di seluruh rantau Asia Tenggara, Cream-O adalah jenama terkenal yang menawarkan pelbagai jenis biskut berlapis yang lazat. Diperbuat daripada bahan-bahan berkualiti, setiap biskut Cream-O dibakar dengan sempurna, dan pastinya memenuhi keinginan setiap penggemar biskut.

Penggemar Biskut Cip Coklat? Jom Rasai Munchy’s Cream-O Biskut Cip Coklat Yang Lebih ‘ONZ’!

IKLAN

Munchy’s teruja untuk memperkenalkan Munchy’s Cream-O Biskut Cip Coklat yang serba baharu, kini terdapat dalam dua perisa yang menarik: asli dan coklat gelap! Coklat adalah perisa yang amat digemari di Malaysia, bukan sahaja dalam kalangan remaja, tetapi juga oleh golongan dewasa muda.

Penuh dengan rasa coklat dan nikmat, ia juga dikenali sebagai pembangkit mood yang menggembirakan setiap orang. Dengan rasa yang lebih coklat, Munchy’s Cream-O Biskut Cip Coklat membawa kebahagiaan coklat ke tahap seterusnya.

Penggemar Biskut Cip Coklat? Jom Rasai Munchy’s Cream-O Biskut Cip Coklat Yang Lebih ‘ONZ’!

IKLAN

Sesuai untuk dinikmati pada bila-bila masa dan di mana-mana jua, Munchy’s Cream-O Biskut Cip Coklat boleh menggembirakan gaya hidup biasa sesiapa sahaja, sambil memuaskan selera dan mengenyangkan perut. Apabila anda memerlukan snek, Munchy’s Cream-O menghidupkan tenaga ONZ dan tahap keceriaan coklat anda, supaya anda terus bersemangat.

Sekadar info, Munchy’s Cream-O Biskut Cip Coklat boleh didapati dalam dua saiz untuk dinikmati pada bila-bila masa: 51g pada harga RM1.20 dan 119g pada harga RM2.80, di pasar raya utama dan pasar raya besar di seluruh negara.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web rasmi Munchy’s  atau ikuti Munchy’s di Instagram dan Facebook untuk perkembangan terkini.

IKLAN

BACA LAGI: Kena ‘Adapt’ Dengan Generasi K-Pop, Ajai Titip Nasihat Buat Peserta Big Stage

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

KREDIT FOTO: Munchy’s Cream-O

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI