hujan 3

Penulis pasti ramai yang sedang berdebar menantikan perlawanan kelayakan Piala Dunia 2022 / Piala Asia 2023 di antara Malaysia dan Thailand yang kini bersiaran langsung di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Malam ini adalah malam yang penting untuk dimenangi oleh Malaysia bagi melayakkan diri sekurang-kurangnya ke Sukan Asia.

Kami pasti persediaan pasukan negara telah dicatur elok. Cuma satu saja yang kami gusarkan, keadaan cuaca hujan yang masih turun sejak petang tadi.

Adakah cuaca akan memainkan peranan paling utama pada malam ini? Jom tengok pendapat netizen.

Hujan Lebat Bawa Rahmat Atau Kepayahan Untuk Harimau Malaya? Ini Pendapat Netizen

Rahmat Buat Harimau Malaya

Bagus! Ramai peminat sukan bola sepak negara yang berfikiran positif mengenai situasi hujan lebat yang masih melanda langit padang Bukit Jalil.

IKLAN

Bagi mereka ia adalah petanda rahmat buat pemain melakukan yang terbaik.

Hujan Lebat Bawa Rahmat Atau Kepayahan Untuk Harimau Malaya? Ini Pendapat Netizen Hujan Lebat Bawa Rahmat Atau Kepayahan Untuk Harimau Malaya? Ini Pendapat Netizen Hujan Lebat Bawa Rahmat Atau Kepayahan Untuk Harimau Malaya? Ini Pendapat Netizen Hujan Lebat Bawa Rahmat Atau Kepayahan Untuk Harimau Malaya? Ini Pendapat Netizen Hujan Lebat Bawa Rahmat Atau Kepayahan Untuk Harimau Malaya? Ini Pendapat Netizen Hujan Lebat Bawa Rahmat Atau Kepayahan Untuk Harimau Malaya? Ini Pendapat Netizen Hujan Lebat Bawa Rahmat Atau Kepayahan Untuk Harimau Malaya? Ini Pendapat Netizen

Harimau Malaya Tak Sangka Akan Hujan Selebat Ini

Maklum sajalah di sekitar kawasan untuk menuju ke Bukit Jalil, sekiranya mula hujan lebat keadaan trafik pasti yang tersangkut dalam kesesakan.

IKLAN

Hujan lebat sejak jam 3.30 petang tadi menyukarkan kehadiran penyokong ke Stadium Nasional.

Malah ada yang berpendapat ini adalah satu situasi sukar untuk pemain negara mengekalkan prestasi pada tahap tertinggi.

IKLAN
Hujan Lebat Bawa Rahmat Atau Kepayahan Untuk Harimau Malaya? Ini Pendapat Netizen Hujan Lebat Bawa Rahmat Atau Kepayahan Untuk Harimau Malaya? Ini Pendapat Netizen

*

Apapun, REMAJA berdoa agar keseluruhan skuad Harimau Malaya akan kekal celik dan licik di atas padang sepanjang perlawanan yang baru bermula.

Go Harimau Malaya!

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI