Dapatkan Diskaun Sehingga 99%, Tawaran Sale ‘Gila-Gila’ 11.11 Kini Tiba Lagi

75

Bila sebut tentang ‘sale’, mesti ramai yang excited terutamanya kaum perempuan. Betul tak? Pantang dengar perkataan diskaun, promosi dan jualan murah, kalau tak beli pun at least mesti nak cuci mata melihat barangan apa yang dijual dengan harga murah.

Bagi korang yang tak suka shopping, rugilah! Sebab dah masuk akhir tahun ni memang banyak jenama-jenama besar yang akan buat sale gila-gila.

11.11 telah dipilih sebagai tarikh promosi besar-besaran yang digunakan oleh syarikat-syarikat besar untuk memberi banyak pilihan kepada pengguna pada harga yang menarik.

Tak percaya?

Jom kita lihat antara jenama yang membuat tawaran istimewa pada 11.11 nanti.

1. Celcom

Celcom menawarkan tawaran menarik selama 11 hari bermula 1 November lalu, dalam bentuk rebat dan diskaun pembelian smartphone. Paling menarik, 11 unit iPhone 11 akan dijual pada harga RM11 saja untuk pembeli bertuah.

Pergh, biar betul?

Pembeli bertuah yang dipilih setiap hari bermula 1 hingga 11 November dan sekiranya korang terpilih untuk membeli iPhone 11 pada harga RM11, korang akan dihubungi menerusi telefon dan emel serta jawab 3 soalan mudah untuk pengesahan.

2. AliExpress

Korang boleh mendapatkan diskaun sehingga 99% hanya di AliExpress. Ha, gila kan? Pembeli boleh mendapatkan barangan terbaik dari seluruh dunia dengan harga tak masuk akal. Selain itu, korang juga boleh bermain online games di website mereka untuk merebut kupon bagi membuat pembelian.

3. Watsons

Tidak terkecuali, Watsons juga turut menawarkan diskaun sehingga 88% sempena promosi besar-besaran 11.11. Lihat website mereka untuk pilihan barangan menarik yang boleh dibeli dengan harga runtuh.

4. Shopee

Shopee 11.11 Big Sale menawarkan pelbagai diskaun eksklusif, termasuk penghantaran percuma bagi perbelanjaan minimum RM11, pulangan tunai harian sehingga 111% dan peluang untuk membeli sebuah Toyota Vios dengan hanya RM1.

Biar betul?

5. Lazada

Selain daripada membeli-belah secara online, pembeli juga boleh mengambil bahagian dalam sesi live game untuk memenangi hadiah hebat dan boleh menonton persembahan daripada artis-artis terkenal. Jangan ketinggalan untuk mendapatkan Collectible Vouchers sehingga RM11,000,000 dengan tawaran serendah RM0.99 dan hadiah bernilai RM200,000.