Dr Amalina Che Bakri hari ini telah mengumumkan yang dia telah melahirkan anak sulungnya minggu lalu. Wanita berusia 35 tahun itu berkongsi perkara itu di dalam Instagramnya hari ini.

Dalam foto yang dimuat naik itu, Dr Amalina kelihatan mendukung anak sulungnya sambil mengadap bangunan Palace of Wesminster dalam suasana matahari yang sedang memancar cantik.

“Kami dengan sukacitanya memperkenalkan puteri sulung kami, Arabella Mia. Dia dilahirkan minggu lalu di Hospital St. Thomas.

IKLAN

“Kami memujanya dan menghargai setiap saat dengan kegembiraan kecil kami ini. Kami teruja untuk melihat apa yang akan datang, Alhamdulillah. Lots of love,” tulis Dr Amalina mewakili dirinya dan suami.

ARTIKEL BERKAITAN: #GirlPower: Dr. Amalina Che Bakri Diundang Ke Pejabat Rasmi Perdana Menteri UK Untuk..

IKLAN

Setakat ini hantaran tersebut telah menerima lebih 86 ribu tanda suka. Antara personaliti popular yang mengucapkan tahniah kepada mereka seperti Vivy Yusof, Mira Filzah dan Nicole Ann David.

Dr Amalina berkahwin dengan Alexander Charles dan mereka diijabkabulkan pada 31 Mac 2021 di sebuah  masjid di London.

IKLAN

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.