Rupanya dah 24 tahun usia perkahwinan pasangan selebriti terkenal dunia ini. Walau dah lebih dua dekad Victoria Adams dan David Beckham bergelar suami isteri, namun kemesraan di antara mereka masih mekar seperti pasangan kekasih yang sedang hangat bercinta!

ARTIKEL BERKAITAN : Bukan Hanya Ikon Fesyen, David Beckham Jadi Duta Piala Dunia FIFA 2022 Qatar

Siapa sangka bekas Kapten England dan pemilik bersama Inter Miami, David Beckham ini sudah berusia 48 tahun. Sekali imbas mungkin ramai yang mungkin tak percaya pemain bola sepak ini pernah menyarung jersi Manchester United, Real Madrid, PSG dan LA Galaxy ini juga mempunyai anak yang sudah berkahwin.

24 Tahun Berkahwin, David Beckham Bongkar Rahsia Kacak Guna Produk Isteri

24 Tahun Berkahwin, David Beckham Bongkar Rahsia Kacak Guna Produk Isteri

IKLAN

Sehingga kini Beckham masih dianggap sebagai ikon kacak yang masih mempunyai aura yang luar biasa hebat.

Seriously, tak ramai atlet mahupun selebriti yang mampu mengekalkan bentuk badan, penampilan dan wajah yang maintain kacak seperti Beckham. Sebagai suami kepada bekas bintang pop Spice Girls, Victoria Beckham mungkin banyak membantu penampilannya yang sentiasa kemas.

24 Tahun Berkahwin, David Beckham Bongkar Rahsia Kacak Guna Produk Isteri
Pasangan David dan Victoria Beckham yang pernah menjadi pasangan paling glamor di United Kingdon suatu ketika dahulu

Nak tahu apa rahsianya?

Menurut Beckham dahulu dia sering mencuri-curi guna produk kecantikan isterinya. Lama-kelamaan dia menjadikan perkara itu sebagai rutin dan mengambil tahu setiap khasiat yang terdapat di dalam produk-produk yang digunakan Victoria. Malah dia juga mengakui tidak akan menggunakan pencuci muka selain produk yang digunakan isterinya.

IKLAN

Baginya, Victoria memiliki barisan produk kecantikan yang terbaik dan lebih mengetahui tentang selok-belok kecantikan. Sebagai seorang isteri pula Victoria tidak pernah melarang dan memarahi Beckham malah turut memberi dorongan kepada suaminya yang tercinta.

24 Tahun Berkahwin, David Beckham Bongkar Rahsia Kacak Guna Produk Isteri
Sehingga kini, David Beckham masih dianggap sebagap ikon lelaki yang peka dengan penjagaan diri

Disebabkan minatnya yang tinggi terhadap penjagaan lelaki atau grooming, Beckham telah melancarkan jenamanya sendiri dikenali sebagai House 99. Jelas Beckham, barian produk yang ditawarkan oleh jenamanya merangkumi produk penjagaan wajah, bercukur dan rambut. 

IKLAN

Selain itu, dalam sebuah dokumentari bertajuk ‘Beckham’ yang ditayangkan di Netflix; David  juga mengakui bahawa dia sebenarnya mempunyai gangguan Obsesif Kompulsif (OCD), David Beckham ‘membuktikan’ masalah yang membelenggu dirinya itu menerusi episod terakhir dokumentarinya..

BACA LAGI : Asap Lilin Pun Perlu ‘Kemas’, David Beckham Dedah Dirinya Hidap OCD!

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.