Baru-baru ini, tular di media sosial video team Harimau Malaya berseronok meraikan kemenangan skuad Harimau Malaya yang layak ke Piala Asia 2023 sekali gus menamatkan penantian selama 43 tahun untuk beraksi dalam saingan itudi sebuah kelab malam.

ARTIKEL BERKAITAN : “Sejarah Tercipta Buat Malaysia!”, PM Ucap Tahniah Buat Harimau Malaya

Tular Pemain Harimau Malaya Berseronok Di Kelab Malam, Siap Ada Pemain Beragama Islam

Namun, apa yang menjadi tidak best, bualan dan persoalan netizen ialah apabila mereka mendakwa terdapat salah seorang pemain yang beragama Islam turut kelihatan dalam video berkenaan dan sedang memegang sesuatu di tangan yang dipercayai rokok.

Menerusi laporan dari Barita Harian, Junior seperti yang dilaporkan portal HarimauMalaya berkata: “Saya tahu ramai salah faham dengan video tersebut terutamanya di sini (Malaysia) yang boleh memperlihatkan tidak baik.

IKLAN

 

IKLAN

“Saya tidak boleh komen dengan lebih lanjut mengenai video itu tetapi terdapat pemain-pemain bukan Muslim bersama.

“Apabila sesuatu yang berlaku seperti ini iaitu berjauhan dengan keluarga dan rakan selama sebulan dan kemudian berjaya mengecapi kejayaan ia satu momen yang cukup bahagia untuk kami keluar dan meraikannya,” katanya.

IKLAN

Mungkin mereka hanya ingin meraikan kemenangan je kot…Hmm…apa pendapat korang?

***

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=c_utOMz9V4o&list=PL_R6hQ5tkODLdU7Obr3safbIdpJ8caa5Z&index=7&t=2s