Vietnam merupakan salah satu destinasi rantau Asia Tenggara yang paling popular dalam kalangan pelancong Malaysia.

Banyak faktor yang mempengaruhi keputusan masyarakat kita untuk memilih Vietnam sebagai lokasi percutian. Ini termasuklah kadar pertukaran mata wang kepada Ringgit yang masih berbaloi, berbagai-bagai destinasi percutian yang cantik untuk dikunjungi dan tentunya, shopping!

Cuma satu sahaja perkara yang membuatkan ramai remaja berfikir dua kali jika ingin ke Vietnam.. harga tiket penerbangan yang memerlukan korang menabung terlebih dahulu.

Well, kini tidak lagi! Khas bersempena Hari Kebangsaan negara Vietnam yang akan disambut pada 2 September ini, syarikat penerbangan Vietjet sedang menawarkan 2 juta tiket jenis ‘all-in’ bagi penerbangan sehala ke Vietnam pada harga serendah RM120 sahaja!

Fuh, rugi kalau tak rebut ini.

IKLAN

Tawaran menarik bermula 16 Ogos sehingga 22 Ogos 2023 ini dikhaskan bagi pengunjung dari Kuala Lumpur untuk ke Ho Chi Minh City, Vietnam bagi tarikh penerbangan dari 6 September 2023 sehingga 31 Mac 2023 pada harga diskaun.

Dengan operasi penerbangan harian, jadual percutian korang lebih mudah untuk diatur bersama Vietjet.

Tiket Penerbangan Ke Vietnam Dari Harga RM120 Sehala Je Sehingga 22 Ogos Ini Di..

IKLAN

Selain tawaran tersebut, Vietjet juga sedang menjalankan jualan murah selama 72 jam dari 16 Ogos (semalam) sehingga 18 Ogos (Jumaat) juga bersempena sambutan Hari Kebangsaan negara itu bagi penerbangan ke Vietnam dan juga beberapa destinasi antarabangsa terpilih.

Sebagai info, antara destinasi yang berada dalam senarai penerbangan Vietjet selain Malaysia termasuklah Australia, India, Kazakhstan, Jepun, Korea Selatan, Taiwan, Hong Kong, Indonesia, Singapura dan Thailand. Mana tahu, ada di antara destinasi ini termasuk dalam perancangan korang selepas ini.

IKLAN

Jujurnya, rugi jika korang terlepas peluang merebut tawaran-tawaran super deals lain bagi mendapatkan tiket penerbangan pada harga berpatutan untuk tarikh penerbangan mulai sekarang sehingga 31 Mac 2023.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.