Sanggup betul berhabisan duit demi nak kelihatan serupa dengan selebrti kegemaran mereka ini.

ARTIKEL BERKAITAN : Pemuda Vietnam Sanggup Berhabis Ubah Wajah Jadi Bintang Kpop

Besar betul pengaruh bintang Hollywood ini apabila ramai peminat yang terikut-ikut ingin memiliki wajah seperti mereka. Maka, tidak hairanlah sekiranya ada yang sanggup berhabis puluhan ribu malahan ratusan ringgit semata-mata ingin kelihatan seperti mereka.

Sanggup Berhabis Lebih RM200 Juta Untuk Kelihatan Seperti Kim Kardashian!

Seperti seorang guru wanita di England ini yang sanggup berhabis lebih £50,000 (RM264,773) untuk melakukan pembedahan kosmetik agar rupa fizikalnya menyerupai idolanya, Kim Kardashian.

Menurut laporan Mirror UK baru-baru ini, wanita berketurunan Korea Selatan, dikenali sebagai Cherri Lee berkata, dia sangat berpuas hati dengan transformasi tubuh badannya selepas pembedahan membesarkan punggung, payu dara dan mengubah raut wajah.

IKLAN
Sanggup Berhabis Lebih RM200 Juta Untuk Kelihatan Seperti Kim Kardashian!
Kim Kardashian

Ujarnya, Kim ialah manusia paling cantik di dunia dan dia mengakui sangat mahu kelihatan serupa dengannya. Kata Cherri, Kim juga merupakan inspirasi dan motivasi untuk dia menjalani pembedahan kosmetik agar tampil lebih jelita.

Ahli Keluarga Tidak Kenal

Tambah Cherri, pembedahan itu sangat memberi berkesan sehingga ahli keluarganya sendiri sukar mengecam dirinya dengan wajah baharu. Malah, dalam tempoh lapan tahun, Cherri telah menjalani sekitar 15 pembedahan plastik bagi mencapai impian bergelar ‘kembar’ Kim Kardashian.

IKLAN

“Saya bangga dengan apa yang saya lakukan dan satu-satunya sesalan saya adalah tidak melakukan dengan lebih awal.

“Meskipun ramai yang menyangka saya pelacur apabila keluar bersiar-siar, ia tidak sesekali mengganggu fikiran saya,” tegasnya.

Hmm…sampai begitu ye pengaruh Kim terhadap wanita ini…huhu

IKLAN

Sumber : Mirror UK

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Show comments
IKLAN