Cuba tanya dengan ayah korang tentang filem Rambo, confirm mereka memang ‘layan’ filem aksi lakonan daripada pelakon legend Sylvester Stallone sejak tahun 1982 lagi menerusi Rambo First Blood.

Selepas empat buah filem dihasilkan, Rambo kini sudah pun sampai ke siri terakhirnya dan sudah tentu peminat filem ini mahu kan satu pengakhiran yang berbaloi.

Apa yang boleh kami katakan, filem Rambo: Last Blood ini memang awesome dan korang takkan menyesal keluarkan duit untuk membeli tiket filem ini.

Penuh Dengan Aksi ‘Darah’, Filem Rambo: Last Blood Memang Berbaloi

Rambo: Last Blood mengisahkan tentang John Rambo, veteran Perang Vietnam yang perlu berhadapan dengan kartel dadah dari Mexico untuk menyelamatkan anak angkatnya, Gabriella yang lari dari John dan neneknya untuk mencari bapa kandungnya. Pertemuan terakhir bersama ayahnya bertukar menjadi tragedi selepas gadis itu diculik.

Filem aksi terbaik

Walaupun sudah berumur 73 tahun, Sylvester Stallone masih mampu mengekalkan aksi memukau dalam lakonannya ini. Babak-babak aksi dalam Rambo: Last Blood membuatkan penonton ‘resah’ di dalam panggung kerana setiap scene berdarah boleh dikatakan agak dasyhat dan kerana itu jugalah filem ini diklasifikasi sebagai 18 SG.

IKLAN

Penuh Dengan Aksi ‘Darah’, Filem Rambo: Last Blood Memang Berbaloi

Adegan balas dendam yang cukup power, sehinggakan kami turut mendengar orang dibelakang menjerit dan boleh rasa la perasaan puas hati mereka bila melihat penjahat-penjahat tu dibunuh dengan kejam. Hiks!

Mungkin ada juga yang tertanya-tanya jika sebelum ini mereka tidak pernah menonton siri filem Rambo ini, adakah mereka akan lost bila menonton Rambo: Last Blood?

Nope.

IKLAN

Korang takkan blur kerana filem kali ini sangat mudah difahami dan tidak ada bersangkut paut sangat dengan filem-filem yang terdahulu.

Penuh Dengan Aksi ‘Darah’, Filem Rambo: Last Blood Memang Berbaloi

Jadi, tak perlu risau korang boleh saja layan filem ini dan pastinya korang tidak akan menyesal kerana filem ini memang berbaloi untuk ditonton.

Rambo: Last Blood kini sudah pun boleh ditonton di panggung wayang di seluruh Malaysia dan korang jangan lepaskan peluang untuk menonton filem terakhir siri legend Rambo lakonan Sylvester Stallone ini.

IKLAN

Enjoy!

***

Hey Girls, We’re Back

https://www.youtube.com/watch?v=AXAM0QZxZyE