Siapa sebenarnya Zack Bia ini?! Is he GOOD 4 her?

Sepanjang kariernya sebagai seorang pelakon dan penyanyi, Olivia Rodrigo dilihat telah berjaya menangkis sebarang gosip liar berkenaan percintaannya dengan mana-mana individu.

Gosip paling ‘liar’ dan hangat diperkatakan pun berlaku sewaktu acara Grammy Awards dilangsungkan pada tahun ini di mana Olivia dilihat mesra dengan ahli grup BTS, V.

ARTIKEL BERKAITAN : Olivia Rodrigo & V BTS Bikin Internet ‘Meletup’ Dengan Skit Mesra Di GRAMMYs – REMAJA

Namun sejak semalam, ramai mula beranggapan Olivia kini sedang melalui fasa percintaan. Is this new guys GOOD 4 her?!

Peminat ‘Tolak’ Teman Lelaki Olivia Rodrigo Sebabkan Jarak Umur 7 Tahun
(Kiri) Olivia Rodrigo digosipkan sedang bercinta dengan DJ Zack Bia (atas)
Peminat ‘Tolak’ Teman Lelaki Olivia Rodrigo Sebabkan Jarak Umur 7 Tahun
Olivia dan Zack ditemui bersama di New York.

Bibit-bibit percintaan Olivia dikhabarkan bermula sejak April 2022 lagi apabila dia yang ketika itu berada di New York bagi menjayakan persembahan di sana dilihat sedang seronok berdua-duanya dengan seorang DJ bernama Zack Bia.

Dua bulan berlalu dan tiada siapa yang dapat mengiyakan sama ada Olivia dan Zack sememangnya kini saling bercinta. Cuma Zack pernah menidakkan ada sesuatu yang terjalin di antara mereka.

Sumber terdekat memberitahu E! News bahawa, “Zack merasakan Olivia ialah seorang yang rendah diri dan dia gemarkan sifat ‘low key’ tersebut.”

Kira-kira sebulan selepas Olivia putus dengan bekas kekasihnya, penerbit Adame Faze, Zack telah menjemput Olivia untuk sama-sama ke parti Super Bowl pada Februari 2022 di mana dia merupakan DJ di sana. Olivia hadir untuk memberikan sokongan dan – somehow – interaksi di antara Zack dan Olivia berjalan lancar.

IKLAN

Lagipun, Zack dan Olivia memang berada dalam kelompok rakan-rakan seindustri. Zack sendiri rapat dengan selebriti seperti Kacey Musgraves, Drake, Baby Keem, Dominic Fike dan sosialit seperti adik-beradik Jenner.

Peminat ‘Tolak’ Teman Lelaki Olivia Rodrigo Sebabkan Jarak Umur 7 TahunPeminat ‘Tolak’ Teman Lelaki Olivia Rodrigo Sebabkan Jarak Umur 7 Tahun

 

 

Peminat ‘Tolak’ Hubungan Ini?

Sejak ia mula dihidu oleh People semalam, rata-rata peminat pelantun Driver’s License itu tidak teragak-agak untuk menolak kehadiran Zack dalam hidup Olivia. Aik?

Ujar mereka, Zack tidak pernah belajar dari kesilapan lama dan sering memilih gadis ‘di bawah umur’ untuk dijadikan sebagai teman wanita. Dahulunya, Zack pernah bercinta dengan Madison Beer yang ketika itu hanya berusia 18 tahun.

IKLAN

Peminat ‘Tolak’ Teman Lelaki Olivia Rodrigo Sebabkan Jarak Umur 7 Tahun

Dan sewaktu mereka berpisah, Madison pernah menghantar ciapan yang seakan-akan ditujukan kepada Zack. “Oof saya benar-benar terhutang permohonan maaf kepada diri sendiri kerana sanggup bersabar dengan perkara yang tidak selayaknya berlaku pada saya.”

“Sebelum kamu didiagnos dengan depresi dan anxiety, pastikan diri kamu tidak dikelilingi oleh a**h**s dan orang yang tidak kisah mengenai kamu.”

Ouhh..

Peminat ‘Tolak’ Teman Lelaki Olivia Rodrigo Sebabkan Jarak Umur 7 Tahun

Anyway, mengenai peminat Olivia enggan melihat tragedi yang berlaku kepada Madison bakal berlaku kepada idola mereka itu.

IKLAN

Sis (Olivia) knows all the lyrics to All Too Well AND Dear John but still decided to date this guy..”

“Olivia selalu bercinta dengan lelaki ‘random’.. Dahulu dengan lelaki berusia 25 tahun.”

“Dear John part two.” (merujuk kepada hubungan Taylor Swift dan bekas kekasih, John Mayer yang lebih berusia)

“Sebagai seorang yang berusia 19 tahun, idea bercinta dengan lelaki 26 tahun membuatkan saya jelik.”

“Sebagai seorang yang berusia 26 tahun, saya tidak dapat bayangkan bercinta dengan remaja 19 tahun. It just feels off-putting to me!”

Adakah korang juga mempunyai pendapat yang sama tentang hubungan Olivia dan Zack ini?

BACA LAGI : Samakah Olivia Rodrigo Dengan Miss Universe 2018? Ini Respon Mereka Berdua – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.