Beruntungnya jadi rakyat Malaysia kerana kita diberikan banyak kemudahan dan bantuan semasa menghadapi situasi pandemik COVID-19 hari ini.

Syarikat pengangkutan awam juga tidak terkecuali dalam meringankan beban masyarakat apabila Prasana Malaysia Berhad (Prasarana) telah pun membuka jualan untuk pas perjalanan #My30 khusus buat rakyat Malaysia dengan memberikan penjimatan ‘super jimat’ perjalanan tanpa had untuk 30 hari menggunakan semua perkhidmatan pengangkutan awam kendalian pihak mereka pada harga hanya RM30.

Pakej Perjalanan Tanpa Had ‘Super Jimat’ Bernilai RM30 Sudah Mula Dijual Buat Pengguna Pengangkutan Awam

IKLAN

Dengan RM30 atau hanya berbelanja RM1 sehari untuk pas berkenaan, korang boleh menggunakan perkhidmatan ketiga-tiga rangkaian LRT-Laluan Ampang, Laluan Sri Petaling dan Laluan Kelana Jaya, erkhidmatan MRT Laluan Sungai Buloh – Kajang, Laluan Monorel, Bas Rapid Transit – Laluan Sunway, semua perkhidmatan bas henti-henti Rapid KL di Lembah Klang dan Selangor dan perkhidmatan bas perantara Jom Naik MRT berulang alik dan tanpa had untuk tempoh 30 hari.

Pergh, memang berbaloi-baloi kan?

IKLAN

Korang boleh melanggan pakej baru My30 itu mulai hari ini di semua 122 buah stesen LRT, MRT, Monorel, BRT dan juga 5 hab bas Rapid KL di Pasar Seni; Seksyen 2, Shah Alam; Greenwood; Terminal Kajang dan Sri Nilam dengan menggunakan MyKad dan MyTentera masing-masing.

Pakej Perjalanan Tanpa Had ‘Super Jimat’ Bernilai RM30 Sudah Mula Dijual Buat Pengguna Pengangkutan Awam

IKLAN

Walau bagaimanapun, pakej ini hanya untuk tempoh 6 bulan sahaja bermula daripada semalam.

Bagi individu yang memang menggunakan pengangkutan awam, pakej ini memang berbaloi untuk didapati. Selagi mana boleh berjimat, gunakanlah kesempatan yang ada ini.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI