Kehadiran usahawan sensasi, Dato Seri Vida (Vida) di acara Anugerah MeleTOP Era (AME) 2021 seperti dijangka menjadi topik perbualan semua penonton dan mereka yang berada di dewan Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC).

Manakan tidak, sejak menjejakkan kaki di karpet merah lagi Vida yang ditemani oleh anaknya, Cik B telah dikerumuni ramai dek busana serba merah jambu terang. Vida memilih rekaan Razman Razmi yang menampilkan struktur ternaik pada bahagian bahu dan aksesori kepala ‘DSV’ pada kepala.

‘Matching’ Serba Pink Dengan Keluarga Datin Eina Azman, Vida Jadi ‘Bahan’ AME 2021 Setelah Mikrofon Dipadamkan ‘Matching’ Serba Pink Dengan Keluarga Datin Eina Azman, Vida Jadi ‘Bahan’ AME 2021 Setelah Mikrofon Dipadamkan

Lebih membuatkan Vida menonjol adalah fesyen ‘bertoncet’ yang bersambungan dengan hijabnya. Amboi Vida, siap melibas-libas lagi ‘ponytail’ semalam ya!

‘Matching’ Serba Pink Dengan Keluarga Datin Eina Azman, Vida Jadi ‘Bahan’ AME 2021 Setelah Mikrofon Dipadamkan

Vida menaiki pentas AME 2021 bersama-sama Catriona Ross untuk menyampaikan dua kategori iaitu Si Cilik MeleTOP (dimenangi oleh Arianna Aubrey & Karl Kareef) dan Couple MeleTOP (dimenangi oleh Emma Maembong & Muhammad Shazli).

IKLAN

Sambil berborak dalam dialek Kelantan, Vida seperti biasa dilihat gemar ‘mengambil alih’ mikrofon yang diberikan hingga sempat untuk menyanyikan single tularnya, Ku Ikhlaskan lagi.

Vida oh Vida, ketidak hadiran Emma dan Shazli semalam telah membuatkan Vida tidak boleh ‘duduk diam’ dan terus mengulas pendapat peribadinya di mikrofon sang pemenang. Akibatnya, penganjur AME 2021 terus memadamkan mikrofon tersebut sebelum Catriona mengiring Vida keluar dari pentas.

Alamak!

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN : Dia Buat Lagi! Solekan Melampau Vida Kembali Lagi Untuk Lagu Raya

‘Matching’ Serba Pink Dengan Keluarga Datin Eina Azman, Vida Jadi ‘Bahan’ AME 2021 Setelah Mikrofon Dipadamkan

Hos Nabil Ahmad sempat pula untuk mengingatkan mana-mana penyampai acara agar tidak melebihi masa yang diberikan dan tidak pula berucap. Hehe..

IKLAN

Apapun, perkara seperti ini kan sudah boleh dijangka daripada Vida ketika program televisyen seperti AME 2021. Memang selayaknya digelar penghibur usahawanita ini.

BACA LAGI : Sukar Tak Abang Qu Bekerja Sebagai PA Dato Seri Vida

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI