Foto Via Gucci Instagram

Bila fesyen bertemu kesihatan!

Jika wang tidak menjadi satu isu, why not seseorang itu menghabiskannya demi sebentuk cincin dengan fungsi kesihatan?

ARTIKEL BERKAITAN : Dahulunya Hanya Pekerja Gucci, Kini Bergelar Kekasih Cristiano Ronaldo

Demi membuatkan generasi muda lebih mengenali, meminati dan membeli produk keluaran jenama premium seperti Gucci menawarkan produk yang relevan dan signifikan untuk digunakan oleh pembeli.

Next Level, Kolabrasi Gucci x Oura Ring Kenalkan ‘Smart Ring’ Dengan Fungsi Kesihatan
Smart Ring Gucci x Oura. (Foto:Via. Gucci)

Ini adalah di antara strategi masa kini jenama fesyen yang tidak lagi sekadar berfokuskan kepada pakaian, kasut dan aksesori badan.

IKLAN

Selepas smartwatch, muncul pula smart ring. Gucci tampil dengan inovasi baru ke arah kesihatan dan kesejahteraan dengan kolaborasi ini.

Kolaborasi jenama gajet dengan rumah fesyen tekenal dunia bukan lagi satu perkara baru pada zaman ini. Rumah fesyen dari Itali itu mengumumkan kolaborasi terbaru dengan Oura, syarikat dari Finland yang membangunkan ‘smart ring’ untuk menyediakan pelanggan dengan data dan panduan kesihatan abadi.

Next Level, Kolabrasi Gucci x Oura Ring Kenalkan ‘Smart Ring’ Dengan Fungsi Kesihatan
Smart Ring Via Gucci

Uniknya Gucci x Oura Ring, direka dengan logo G bersambung dalam emas kuning 18 karat. Corak obor berjalin melilit pada jalur titanium bersalut PVD hitam, menjadikannya lebih daripada aksesori kesihatan biasa.

IKLAN

Cincin Mewah Bergabung Dengan Kesihatan

Dipasangkan dengan teknologi Generasi 3 Oura, menampilkan set penderia yang boleh membaca pelbagai vital badan dan seterusnya mengedarkant metrik kesihatan. Cincin mempunyai sensasi isyarat yang jauh lebih kuat daripada sekadar aksesori yang memberikan statistik kesihatan yang serupa.

Gucci x Oura Ring turut mempunyai kadar jantung dan pernafasan hingga suhu untuk menyasarkan potensi kesan tekanan atau penyakit pada badan. Ia juga termasuk fungsi analisis tidur yang menjejaki kualiti tidur berdasarkan vital dan masa yang dihabiskan dalam setiap peringkat tidur.

IKLAN

Kalau korang mementingkan kesihatan dan fesyen. Penulis syorkan beli cincin Gucci x Oura Ring ni. Boleh check detail di sini.

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=aY99IasZDjI