Tiada angin tiada ribut, ini adalah mengapa wujudnya gosip yang mengatakan penyanyi, IU dan pelakon kacak, Yoo Ah In sedang hangat bercinta.

Sekali lagi, mereka berdua menjadi topik hangat dalam komuniti dalam talian apabila mereka dilihat saling bertemu di Milan, Itali dalam perjalanan untuk menghadiri acara-acara fesyen di sana. IU sedang menuju ke pertunjukan koleksi Gucci manakala Yoo Ah In ke pertunjukan koleksi Bottega Venetta.

IU & Pelakon ‘Hellbound’ Yoo Ah In Mesra Di Kota Cinta Paris? IU & Pelakon ‘Hellbound’ Yoo Ah In Mesra Di Kota Cinta Paris?

IKLAN

Kelihatannya seperti ‘innocent’ bukan? Namun, reaksi pelbagai hantaran di media sosial terus mengatakan mereka berdua kini sedang bercinta secara senyap-senyap. Mungkin kerana kelompok peminat masing-masing begitu inginkan melihat idol mereka menemui cinta. Buat masa ini, pihak agensi kedua-dua belah pihak masi belum mengeluarkan sebarang kenyataan.

Terdahulu, IU dan Yoo Ah In pernah dikaitkan pada acara anugerah Golden Disk 2010 di mana Yoo Ah In – mungkin secara berseloroh – mengungkapkan, “IU, saya cintakan awak juga!”

IKLAN

Pada tahun lalu hingga awal tahun ini, timbul spekulasi kononnya Yoo Ah In berorientasi seksual songsang di pelbagai portal hiburan Korea sehinggakan ia dibualkan dalam program televisyen. Begitupun, ramai warganet yang menganggapnya sebagai gosip liar memandangkan Yoo Ah In merupakan salah seorang selebriti lelaki yang popular dalam kalangan peminat lelaki homoseksual.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

IKLAN

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI