Pelakon dan finalis pencarian Dewi Remaja 2014/2015, Puteri Aishah kini semakin bersedia untuk berdepan dengan fasa kehidupan seterusnya sebagai seorang ibu.

Puteri, 30 terdahulu mendirikan rumah tangga pada tahun 21 November 2021 bersama ahli perniagaan, Muhammad Firdaus Sulaiman.

ARTIKEL BERKAITAN: Gaya Anggun Puteri Aishah Dalam Rekaan RIZMAN RUZAINI Untuk Majlis Perkahwinannya – REMAJA

Memasuki 15 Januari 2024, Puteri telah berkongsi berita gembira di mana dirinya kini hamil anak pertama.

Menerusi sebuah hantaran jenis video di Instagram, Puteri menulis, “Seekor rama-rama akan bertukar menjadi kaki kecil,” dan menayangkan baby bump yang semakin membesar sambil mengusapnya.

‘Baby Bump’ Semakin Jelas, Puteri Aishah Tetap Aktif Bersenam Sambil Nantikan Kelahiran Putera Sulung
Puteri Aishah.

Puteri dan suami kemudiannya menganjurkan sebuah acara baby shower untuk mengumumkan jantina anak sulung mereka (Spoiler dalam tajuk: Yes! It is a boy!) dan ia turut dihadiri oleh ahli keluarga serta rakan selebriti terdekat termasuklah Afifah Nasir, Hafreez Adam, Elizabeth Tan dan Yaya Zahir.

IKLAN

Memasuki bulan Februari, Puteri yang kian menghitung detik bagi menantikan kelahiran bayi dilihat masih aktif bergiat dalam kegiatan luar demi mengekalkan staminanya.

Dalam perkongsian Instagram Story, Puteri yang ditemani suaminya enggan terkongkong di dalam rumah dan memilih untuk dikelilingi oleh kehijauan alam semulajadi.

Morning walk dan teman Daus jog,” sebelum menitip penuh romantik, “Sekarang berdua dulu. Lepas ini, morning walk kita tolak stroller, okay?”

IKLAN

‘Baby Bump’ Semakin Jelas, Puteri Aishah Tetap Aktif Bersenam Sambil Nantikan Kelahiran Putera Sulung ‘Baby Bump’ Semakin Jelas, Puteri Aishah Tetap Aktif Bersenam Sambil Nantikan Kelahiran Putera Sulung

REMAJA mendoakan agar segala urusan putera sulung Puteri Aishah dan suami dipermudahkan selepas ini.

Dalam perkembangan lain, beberapa rakan finalis Dewi Remaja 2014/2015 yang telahpun menimang cahaya mata terdiri daripada Balqish Maarif, Mawar Rashid, Ely Dura, Deja dan Hania Hanim.

IKLAN

Raysha Rizrose, Syamim Farid, Tya Shahid dan Kate Davies juga telah mendirikan rumah tangga sejak meninggalkan pencarian, kira-kira 9 tahun lalu.

BACA LAGI: Bila Puteri Aishah & Rakan Dewi Remaja Upload Foto Throwback, Sweet Sangat! – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI