Filem muzik animasi Trolls muncul dengan sekuel terbaru, Trolls World Tour yang membariskan selebriti ternama seperti Anna Kendrick, Justin Timberlake, J Balvin, Rachel
Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ozzy Osbourne, Anderson Paak, George Clinton, Mary J. Blige sebagai pelakon alih suara.

#WayangRemaja: Menangi Tiket Ke Tayangan Perdana Trolls World Tour #WayangRemaja: Menangi Tiket Ke Tayangan Perdana Trolls World Tour

Diarahkan oleh Walt Dohrn, Sambungan filem “Trolls” ini berkisarkan tentang Queen Poppy dan Branch yang menemui beberapa dunia Trolls yang baharu. Setiap satu daripadanya mempunyai genre muzik yang berbeza. Namun satu ancaman misteri menyebabkan Poppy, Branch dan rakan-rakan mereka perlu menjelajah ke tempat baharu demi menyatukan semua Trolls untuk menentang ancaman tersebut.

Berita baik buat peminat Kpop, Red Velvet juga dikatakan bakal membuat kemunculan dalam filem Trolls World Tour ini.

IKLAN

#WayangRemaja: Menangi Tiket Ke Tayangan Perdana Trolls World Tour

#WayangRemaja: Menangi Tiket Ke Tayangan Perdana Trolls World Tour

IKLAN

Filem pertama Trolls mendapat ulasan positif daripada pengkritik dan berjaya mengutip $344 juta di seluruh dunia. Adakah Trolls World Tour sekali lagi mencatat kutipan box office bagi meneruskan kejayaan siri animasi ini? Saksikan filem ini yang bakal ditayangkan bermula 12 Mac 2020 di seluruh pawagam tanah air.

#WayangRemaja: Menangi Tiket Ke Tayangan Perdana Trolls World Tour

IKLAN

Tapi macam biasa, Remaja nak berikan korang peluang untuk menjadi antara yang pertama menonton Trolls World Tour dengan menyertai peraduan #WayangRemaja untuk mendapatkan sepasang tiket ke tayangan perdana yang akan diadakan pada:

Tarikh: 10 Mac 2020
Masa: 8.30 malam
Lokasi: MBO Starling

Korang hanya perlu menjawab soalan mudah di bawah ini dan pemenang akan diumumkan melalui DM di Instagram. Peserta yang menyertai peraduan ini perlulah yang tinggal di sekitar kawasan Lembah Klang bagi memudahkan proses pengambilan tiket.

REMAJA x TROLLS WORLD TOUR
#WayangRemaja: Menangi Tiket Ke Tayangan Perdana Trolls World Tour
Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI