Berita baik buat peminat filem muzikal, Wayang Remaja nak berikan korang dua pas masuk percuma untuk menonton filem Cats yang kini sudah pun berada di pawagam mulai 26 Disember 2019.

Menampilkan barisan pelakon hebat seperti James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift dan Rebel Wilson, filem Cats mengisahkan tentang sekumpulan kucing yang dikenali sebagai Jellicles perlu membuat 'The Jellicle Choice', iaitu kucing mana yang akan dipilih untuk naik ke Heaviside Layer dan pulang ke kehidupan Jellicle baru.

#WayangRemaja: Menangi Pas Masuk Percuma Ke Tayangan Filem CATS

Kalau korang memang sejenis yang suka kucing, pasti terhibur dibuatnya melihat aksi kucing-kucing comel yang menari. Ada kucing cantik, gemuk dan jahat, pendek kata semua jenis kucing ada dipaparkan menerusi filem ini.

IKLAN
#WayangRemaja: Menangi Pas Masuk Percuma Ke Tayangan Filem CATS

So guys, nak menang tiket percuma untuk menonton filem ini? Jom sertai peraduan #WayangRemaja dengan hanya menjawab soalan-soalan mudah ini.

IKLAN

Penyertaan dibuka hanya untuk mereka yang tinggal di sekitar Lembah Klang sahaja bagi memudahkan urusan pengambilan tiket.

Pemenang akan diumumkan diruangan mesej di Instagram dan korang perlu mengambil pas masuk tersebut di alamat seperti yang tertera dibawah:

IKLAN

Nu Ideaktiv Sdn Bhd

Lot 2, Jln Renggam 15/5, Off Persiaran Selangor,
Seksyen 15, 40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan

*Pas perlu diambil dalam masa satu minggu selepas pemenang diumumkan mengikut waktu yang kami akan berikan nanti.

REMAJA x CATS
#WayangRemaja: Menangi Pas Masuk Percuma Ke Tayangan Filem CATS 
Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI