Jika korang merupakan seorang peminat tegar kepada pelakon, pengacara dan ahli perniagaan, Neelofa, pastinya korang telah mengikuti berita gembira yang disampaikan olehnya di laman Instagram.

Beberapa posting yang dimuat naik oleh Neelofa sejak tiga hari lalu mengesahkan bahawa dirinya telah menerima jemputan untuk sama-sama memeriahkan acara pertunjukan fesyen pakaian dalam eksklusif, Victoria’s Secret Fashion Show 2017 (VSFS) yang ditunggu-tunggu oleh peminat fesyen dunia.

Relax Guys, Neelofa Bukannya Akan Berjalan Di Pentas Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Neelofa menjadi selebriti Malaysia pertama yang dijemput ke (VSFS) atas tiketnya sebagai duta kepada produk OPPO F5 (Red Edition) yang merupakan rakan telefon rasmi acara tersebut pada tahun ini.

IKLAN

Pastinya, ramai peminat fesyen tertunggu untuk menyaksikan rekaan busaan yang bakal disarung Neelofa di atas karpet merah nanti.

Jika pada acara khas Swarovski yang dihadiri Neelofa di Itali pada September lalu, dia telah memilih pereka fesyen tempatan, Fizi Woo dengan busana merah tea length. Kali ini, mungkin Neelofa sekali lagi sekali mengejutkan kita dengan pemilihannya.

IKLAN
Relax Guys, Neelofa Bukannya Akan Berjalan Di Pentas Victoria’s Secret Fashion Show 2017
Foto: Instagram @neelofa
Relax Guys, Neelofa Bukannya Akan Berjalan Di Pentas Victoria’s Secret Fashion Show 2017
Adriana Lima di belakang pentas Victoria’s Secret Fashion Show 2016.

Apa yang penting, Neelofa bukannya akan berjalan di atas pentas peragaan Victoria’s Secret. Ada sebahagian pengikut di Instagram yang mempertikaikan mengapa Neelofa akan menghadiri acara fesyen yang sedikit seksi dan ‘naughty’ itu.

Guys, she will be sitting, not walking down the runway. Bagi REMAJA, tidak salah pun untuk Neelofa berada di lokasi tersebut apatah lagi jenama pakaian dalam tersebut sememangnya diminati oleh ramai wanita. It is meant for women and it is worn by women. Jadi tiada apa pun yang perlu dipertikaikan.

IKLAN

Dalam pada itu, REMAJA tidak sabar untuk melihat jika Neelofa sempat untuk bergambar bersama mana-mana ‘angels’ pada malam ini. Jika dulu, foto bersama Karlie Kloss pernah dibidik olehnya. Mungkin kali ini, Neelofa berkesempatan untuk berdiri di sebelah Joan Smalls, Bella Hadid, Taylor Hill, Alessandra Ambrosio dan Lily Aldridge?

Yang pasti, jika Neelofa berswafoto bersama Harry Styles yang dijadualkan menghiburkan penonton di acara tertutup itu, we will all be JEA – LOUS.

Have fun babe! xx