Sudah lebih kurang setahun kami tidak menganjurkan peraduan #wayangremaja akibat situasi pandemik COVID-19 yang melanda negara. Nah, berita baik buat followers majalah Remaja, peraduan tonton filem bersama kami telah pun diadakan semula dengan peraturan SOP yang perlu dipatuhi.

Cuma bezanya sekarang, pemenang perlu mengambil tiket wayang sendiri di pejabat majalah Remaja, Seksyen 15 Shah Alam dan tiada kaunter akan dibuka di pawagam seperti dahulu. Ini adalah inisiatif kami dan pihak penganjur bagi mengurangkan pergerakan fizikal di tempat awam.

Remaja ingin mengajak korang menonton filem Promising Young Woman yang mengisahkan tentang seorang wanita yang bernama Cassie digelar sebagai promising young woman.

#WayangRemaja Kembali Lagi, Menangi Tiket Ke Tayangan Promising Young Woman

Dia merupakan pelajar perubatan yang tidak menghabiskan pelajarannya dan tinggal bersama ibu bapanya. Cassie bekerja di sebuah café dan mempunyai seorang bos yang bertanggungjawab.

IKLAN

Walau bagaimanapun, kehidupannnya tidak seperti yang dibayangkannya, wanita ini mempunyai kehidupan ‘lain’ di malam hari. Dia ingin membalas dendam terhadap individu yang pernah merosakkan kehidupannya.

#WayangRemaja Kembali Lagi, Menangi Tiket Ke Tayangan Promising Young Woman

Namun, tanpa dijangka ada sesuatu yang berlaku dan bakal memberinya peluang untuk memperbaiki masa lalunya.

IKLAN

Dibintangi oleh Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, Clancy Brown, Jennifer Coolidge, Connie Britton, Laverne Cox, filem yang menerima lima pencalonan daripada Academy Award ini akan ditayangkan pada 15 April 2021 di seluruh pawagam tanah air.

Remaja nak beri peluang kepada korang untuk memenangi dua tiket ke tayangan perdana Promising Young Woman yang bakal berlangsung minggu hadapan.

IKLAN

Tarikh: 13 April 2021
Masa: 8.45 malam
Lokasi: TGV 1 Utama

Hanya jawab soalan mudah berikut:

REMAJA x PROMISING YOUNG WOMAN
#WayangRemaja Kembali Lagi, Menangi Tiket Ke Tayangan Promising Young Woman 

Pemenang akan diberitahu melalui DM di Instagram. Good luck guys!

https://www.youtube.com/watch?v=M_5LaARQUYw

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI