Apabila tiba bulan puasa, mungkin ramai yang beranggapan bahawa latihan untuk larian jarak jauh lebih mendatangkan mudarat daripada kebaikan. Daripada memilih keperluan diet yang betul, kepada mencari gear UA Running yang betul, dan juga kasut yang betul.

Selain itu, apabila berkata tentang larian jarak jauh dan maraton pula, adalah penting bagi kita untuk mencari sepasang kasut larian yang lebih baik, kerana ia boleh mengurangkan risiko kecederaan dan mengekalkan kesihatan kaki bagi mengekalkan larian, dan untuk mengharungi jarak yang jauh.

Terbaharu, jenama sukan terkenal, Under Armour memperkenalkan UA Flow Velociti Elite serba baharu yang direka khas khusus bagi kasut maraton yang dicipta untuk memaksimakan kelajuan dan kecekapan.

Under Armour Flow Velociti Elite Lebih Fleksibel & Tahan Lasak! Sesuai Untuk Larian Jarak Jauh Ketika Ramadan

Mementingkan keseimbangan fleksibiliti dan kusyen dalam kasut untuk pelari, Flow Velociti Elite direka dengan full-length carbon fiber plate sandwiched in a soft midsole foam yang memampatkan kembali untuk daya angkat tambahan.

Kasut uniseks ini juga direka bentuk dengan bahagian atas WARP 2.0 dinamik yang breathability dan lightweight serta dipertingkatkan dan pembendungan ringan. Selain itu, Supercritical Flow Foam yang menghasilkan pemakaian yang lebih ringan dan lancar serta menampilkan pelapik sock TPE untuk meningkatkan daya tahan dan lantunan pada setiap hentakan kaki.

IKLAN

Ia juga direka bentuk dengan Supercritical Flow untuk menjadikan kasut lebih lembut, ringan dan lebih responsif, memberikan daya tarikan dan ketahanan yang hebat kepada pelari. Kasut ini juga terdiri daripada Pebax Foam, dan lightweight foam yang memberikan hentakan yang sangat lembut semasa larian mereka.

Under Armour Flow Velociti Elite Lebih Fleksibel & Tahan Lasak! Sesuai Untuk Larian Jarak Jauh Ketika Ramadan

Perincian Produk :

Berat: 7.50 oz (Uniseks & Neutral)

IKLAN

Harga: RM 899

Offset: 8 mm

Under Armour Flow Velociti Elite Lebih Fleksibel & Tahan Lasak! Sesuai Untuk Larian Jarak Jauh Ketika Ramadan

IKLAN

Under Armour Velociti Elite boleh didapati di semua rumah jenama Under Armour di KLCC dan Pavilion dan dalam talian https://www.underarmour.com.my/en-my/. Ia berharga RM 899 dan boleh didapati dalam tiga warna berbeza.

Under Armour ialah pencipta, pemasar dan pengedar terkemuka pakaian prestasi olahraga berjenama, kasut dan aksesori. Direka bentuk untuk memperkasakan prestasi manusia, produk dan pengalaman inovatif Under Armour direka bentuk untuk menjadikan atlet lebih baik. Untuk maklumat lanjut, sila lawati http://about.underarmour.com.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.


Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI