Bulan April tahun ini pastinya tak akan lekang daripada kehadiran penyanyi antarabangsa ke Malaysia.

Sejak berita kehadiran kumpulan pop rock dari Amerika Syarikat, One Republic akan datang ke Malaysia tersebar pada Februari lepas, rata-rata peminat tidak mahu lepaskan peluang untuk membeli tiket paling murah berharga RM178. Dan semalam, tiket kategori CAT4 itu secara rasminya telah dikatakan habis dijual.

Tiket Paling Murah Konsert OneRepublic Di Malaysia Sold Out
Sedih, dah sold out.

Harga tiket lain yang masih dijual pula adalah sekitar RM298, RM398, RM498 dan tiket Rock Zone yang berharga RM578. Menariknya, tiket duduk VIP bernombor yang berharga RM669 juga dikatakan laris dijual walaupun ia tiket paling mahal yang ditawarkan.

IKLAN

Situasi sold out ini kemungkinan berlaku disebabkan sudah 5 tahun telah berlalu sejak mereka berkunjung ke Kuala Lumpur untuk persembahan secara live.

Konsert OneRepublic Live in Malaysia 2018 anjuran WGW Entertainment ini merupakan siri promosi album keempat kumpulan tersebut yang berjudul Oh My My. Pastinya banyak lagu-lagu baru yang akan dipersembahkan oleh mereka.

IKLAN

Tiket Paling Murah Konsert OneRepublic Di Malaysia Sold Out

Namun, jangan risau. One Republic juga dikatakan akan memasukkan beberapa buah lagu popular mereka daripada album terdahulu, seperti Apologize, Stop and Stare, Counting Stars, Secrets dan If I Lose Myself.

IKLAN

Bagi korang yang masih belum mendapatkan tiket konsert OneRepublic, tiket boleh dibeli daripada wakil jualan di Eden Ultimate 1Shamelin Shopping Mall, The Mines, The School by Jaya One Petaling Jaya, Blonde & Bruenette Quill City Mall Kuala Lumpur, Eastern Records Sdn Bhd, Rock Corner The Gardens dan rangkaian Speedy yang terpilih.

Layari Facebook @wgwentertainment untuk info terkini.