Sebelas tahun bukanlah satu tempoh yang pendek.

Setelah sekian lama bergelar pelajar di bangku sekolah, akhirnya 373,974 orang calon SPM 2022 boleh menentukan hala tuju masing-masing bermula hari ini mengikut minat dan kebolehan.

ARTIKEL BERKAITAN: “Carilah Minat, Bukan Kejar A Semata..” Nasihat Nad Zainal Kepada Lepasan SPM

Korang dapat keputusan subjek A? Atau ada yang kurang bernasib baik dan memperolehi gred G? Well, semua itu bukanlah kayu pengukur bagi Nando’s Malaysia.

IKLAN

Istimewa pada hari ini sahaja, Nando’s ingin meraikan kesemua lepasan SPM 2022 tidak kiralah sama ada slip keputusan korang mencatatkan gred A, B, C, D, E atau G sekalipun.

Apa yang penting bagi mereka adalah semua lepasan sudah melepasi halangan 11 tahun bergelar pelajar sekolah malah meraih pengalaman berguna.

Hadirkan saja diri ke mana-mana cawanvan Nando’s hari ini dan mereka ingin membelanja sepinggan ayam PERi-PERi 1/4 secara percuma!

IKLAN

Tidak Kisah Keputusan ‘A’ Atau ‘G’, Nando’s Akan Belanja Semua Lepasan SPM 2022 Ayam Percuma!

Untuk menebus tawaran, korang mesti membawa slip keputusan fizikal dan tunjukkannya kepada petugas restoran sewaktu menempah makanan.

IKLAN

Tapi ingat! Setiap lepasan SPM hanya boleh menebus sekali sahaja pada 8 Jun 2023 dan ia hanya tertakhluk kepada hidangan ‘dine-in’ sahaja.

Let’s go, raikan hari bersejarah ini!

BACA LAGI: COVID-19, PKP Tidak Membantutkan Impian 10,109 Calln SPM 2022 Peroleh Semua A