Isu video lucah yang membabitkan selebriti lelaki tempatan nampaknya semakin menjadi-jadi sejak tahun lalu apabila aib mereka dibuka untuk tontonan umum.

 

Terbaru sejak Isnin lalu, sebuah video perlakuan tidak senonoh yang dirakam di dalam sebuah bilik tidur mula hangat diperkatakan apabila tuduhan melulu menjurus ke arah penyanyi remaja, Aiman Tino.

Sejak ia tular menerusi laman media sosial seperti Twitter dan aplikasi WhatsApp, ramai yang berpendapat individu tersebut cukup mirip dengan wajah Aiman Tino. Tambahan pula apabila ramai yang pernah melihat keadaan dinding bilik Aiman di dalam beberapa buah video lamanya – juga mirip dengan dinding bilik tersebut.

“Sorang-Sorang Kena..” Aiman Tino Buka Mulut, Akan Ambil Tindakan Jika..

IKLAN

 

Sehari berlalu tanpa kenyataan maklum balas rasmi, Aiman akhirnya bersuara melalui akaun Instagramnya untuk meredakan ketegangan isu ini.

Katanya terlebih dahulu, dia dan pihak pengurusan sedang mencari jalan terbaik untuk memastikan isu ini cepat diselesaikan dan tidak berpanjangan.

IKLAN

“Sorang-Sorang Kena..” Aiman Tino Buka Mulut, Akan Ambil Tindakan Jika..

”Tindakan undang-undang akan diambil jika ada pihak cuba membangkitkan semula dan membuatkan isu ini berlarutan,” komen penyanyi Ku Rela Dibenci itu.

Walaupun sudah ibarat nasi bertukar menjadi bubur berikutan kesilapan tersebar, Aiman masih merendah diri memohon maaf atas tercetusnya isu memalukan seperti ini.

IKLAN

”Aiman memohon maaf terutamanya kepada semua pihak terutamanya teman media yang telah banyak membantu karier seni dan menzahirkan terima kasih atas sokongan dan keprihatinan.

“Sorang-Sorang Kena..” Aiman Tino Buka Mulut, Akan Ambil Tindakan Jika..

“Kepada peminat setia, terima kasih atas sokongan berterusan. Aiman sayang anda semua,” akhirinya.

Sementara itu di ruangan komen Aiman, rata-rata peminat setianya berharap agar dia tenanh, bersabar dan yakin dengan sokongan berterusan peminat.

Sebelum ini, beberapa lagi selebriti lelaki terpalit dengan isu video tidak senonoh tersebar termasuklah Syafiq Kyle, Ammar Alfian, Idris Khan dan Ammar Affandi.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI