Spekulasi kononnya pelakon drama popular Vincenzo dan Reborn Rich, Song Joong-ki sudahpun dimiliki dan menghamilkan seorang pelakon wanita Inggeris bernama Katy Louise Saunders sebelum ini ternyata benar!

Song Joong-ki Umum Sudah Berkahwin Dengan Katy Saunders, Sahkan Bakal Bergelar ‘Daddy’
Katy Louise Saunders

Menerusi akaun ‘fan cafe’ rasminya, Joong-ki pada 30 Januari telah berkongsi kenyataan rasmi bagi menjelaskan khabar angin tersebut. Surat itu berbunyi sedemikian;

“Hello. Ini ialah Joong Ki.

“Pada hari ini, saya memuat naik hantaran ini kerana saya ingin berkongsi satu janji yang amat menggembirakan dan bernilai kepada saya berbanding segala-galanya.”

“Saya telah berjanji untuk meneruskan kehidupan bersama Katy Louise Saunders, seseorang yang telah berada di sisi saya (untuk) menyokong saya dan seseorang yang telah saya luangkan masa berharga bersama-sama.”

“Dia mempunyai hati yang baik, dan dia juga telah menjalani hidupnya dengan penuh bersemangat. Dia seorang yang bijak dan hebat sehingga sampai tahap saya cukup menghormatinya. Terima kasih kepadanya, saya telah menjadi seorang yang lebih baik.”

IKLAN

“Sememangnya, kami berimpi untuk membina sebuah keluarga bahagia. Kami telah banyak berusaha untuk memenuhi janji masing-masing, dan kami amat bersyukur kerana satu nyawa baharu telah dikurniakan kepada kami (merujuk kepada kehadiran bayi dalam hidup mereka).”

Song Joong-ki Umum Sudah Berkahwin Dengan Katy Saunders, Sahkan Bakal Bergelar ‘Daddy’

“Hari ini, berasaskan kepercayaan mendalam dan rasa cinta antara satu sama lain, kami dalam perjalanan untuk mendaftarkan perkahwinan kami lalu memulakan kehidupan sebagai pasangan suami isteri.”

“Saya amat berterima kasih kepada semua peminat yang sentiasa menyokong saya walau apapun. Saya berharap semua orang terus gembira dan (dalam keadaan) sihat sehingga hari di mana saya akan bertemu kamu secara fizikal,” catat Joong-ki.

IKLAN

Tambahnya lagi, beliau turut berterima kasih di atas sokongan kelab peminatnya yang dikenali sebagai Ki Aile kerana merekalah di antara sebab beliau menerima kekuatan sepanjang bergelar seorang pelakon.

Song Joong-ki Umum Sudah Berkahwin Dengan Katy Saunders, Sahkan Bakal Bergelar ‘Daddy’

Terdahulu pada Disember 2022, agensi Joong-ki iaitu High Zium Studio telah mengesahkan bahawa pelakon itu sedang mengenali hati budi seorang wanita bernama Katy Louise Saunders dan berharap agar para peminat akan menyokong serta menerima hubungan mereka.

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN: Sama Padan! Lihat 6 Fakta Tentang Katy Louise Saunders, Teman Wanita Inggeris Song Joong Ki – REMAJA

Tahniah Oppa!

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Sa

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI