Satu klip berdurasi 36 saat baru-baru ini menjadi tular di media sosial dan diperbualkan oleh warganet.

 

Klip tersebut menunjukkan kehadiran Pangeran Abdul Mateen Bolkiah di sebuah majlis bersantap lengkap dalam persalinan baju Melayu biru gelap.

Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian warganet adalah kemunculan seorang gadis jelita yang dilihat berjalan sedikit di belakang Pangeran Mateen hingga ke bahagian dalam dewan dan seterusnya mengambil tempat duduk bersebelahan dengan Pangeran Mateen.

Klip ini sekaligus menimbulkan persoalan di hati remaja perempuan seluruh negara; siapakah gadis tersebut dan apakah hubungannya dengan Pangeran Mateen?

Siapakah Gadis Jelita Yang Tular Berjalan Di Sisi Pangeran Mateen?

Pertama sekali, klip tersebut telah dipotong pendek daripada video asal berdurasi lebih 8 minit.

Ia telah dirakam sempena majlis persandingan pasangan pengantin Abhar dan Farah di Dewan Utama Indera Samudera, The Empire Hotel & Country Club, Jerudong pada 6 Julai 2019.

Oleh itu, ia adalah klip lama yang kembali ditularkan.

Mengenai gerangan gadis yang kelihatan sepanjang video itu pula, ia sebenarnya telah menjadi topik perbualan ramai sebelum majlis persandingan itu lagi. Jadi, siapakah si cantik manis ini?

Gadis ini tidak lain tidak bukan ialah Anisha Isa-Kalebic.

IKLAN

Ada yang mengatakan Anisha ialah sepupu kepada Pangeran Mateen. Ada juga yang berkata mereka berdua telah berkawan rapat sejak kecil lagi. Well, kami tidak dapat mengesahkan kedua-dua kenyataan ini.

Bagaimanapun, berikut adalah beberapa info yang boleh kita hadam mengenai Anisha.

Siapakah Gadis Jelita Yang Tular Berjalan Di Sisi Pangeran Mateen?Siapakah Gadis Jelita Yang Tular Berjalan Di Sisi Pangeran Mateen?

Menurut sumber yang selalu melaporkan perihal keluarga diraja Brunei, Anisha ialah cucu kepada Pehin Dato Haji Isa yang merupakan salah seorang penasihat kepada paduka ayahanda Pangeran Mateen; yakni Sultan Brunei Sultan Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah.

Sebelum korang sakan mencari akaun Instagram-nya, gadis yang menetap di Bath, United Kingdom ini tidak lagi memilikinya walaupun dahulu pernah mencipta akaun bernama @anishaik.

IKLAN

Siapakah Gadis Jelita Yang Tular Berjalan Di Sisi Pangeran Mateen? Siapakah Gadis Jelita Yang Tular Berjalan Di Sisi Pangeran Mateen? Siapakah Gadis Jelita Yang Tular Berjalan Di Sisi Pangeran Mateen?

Dahulunya, Anisha akan memuat naik foto yang menampakkan kejelitaan aslinya tanpa solekan tebal dan karakternya cukup elegan serta sofistikated; persis seorang bakal puteri diraja. Kami pantas teringatkan karakter Duchess of Cambridge, Kate Middleton sebelum mengahwini Putera William pada tahun 2011.

Siapakah Gadis Jelita Yang Tular Berjalan Di Sisi Pangeran Mateen?

Siapakah Gadis Jelita Yang Tular Berjalan Di Sisi Pangeran Mateen?

Seperkara lagi yang menarik tentang Anisha adalah dia mempunyai seorang adik lelaki bernama Danial Isa yang dikhabarkan bersahabat baik dengan Pangeran Mateen.

Siapakah Gadis Jelita Yang Tular Berjalan Di Sisi Pangeran Mateen?

Apapun perhubungan yang mungkin (atau mungkin tidak) terjalin di antara Pangeran Mateen dan Anisha Isa-Kalebic, apa yang pasti, mereka berdua amat sepadan bersama ibarat pinang dibelah dua.

ARTIKEL BERKAITAN : Mencecah Usia 15 Tahun, Kekacakan Pengiran Muda Abdul Wakeel Tarik Perhatian – REMAJA

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI