Sumber Foto : Instagram @cstproduction

 

Momen percintaan di antara pelakon, Nur Risteena Munim, 32 dan Isa Khan, 28 telah lama disaksikan oleh peminat mereka berdua.

Akhirnya setelah ditangguh sejak November lalu, dua mempelai sejoli ini telahpun disatukan dalam satu majlis ijab kabul kira-kira pada jam 10.30 pagi tadi.

Siap Niqab Berperincikan Batu, Cantiknya Baju Nikah Risteena

Sumber Foto : Instagram @cstproduction.

Dalam majlis yang dilangsungkan di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya itu, ia hanya dihadiri oleh ahli keluarga mereka dan kru jurufoto dan juruvideo rasmi yang dilantik.

IKLAN

Serba ringkas bersesuaian dengan syarat-syarat majlis akad nikah yang telah ditentukan oleh pihak berkuasa, Risteena ditemani adiknya, Ruhainies dan adik-beradik yang lain.

Menerusi sebuah video ‘live’ yang dimuat naik di akaun Instagram-nya, Risteena mengakui jantung berdegup sedikit kencang semasa majlis lafaz akad diadakan namun merasa lega setelah segalanya berjalan dengan lancar.

Untuk majlis pada hari ini, Risteena dan Isa masing-masing menggayakan pakaian putih sedondon rekaan Ezuwan Ismail.

ARTIKEL BERKAITANOMG Berseri Sangat! Fans Puji Rekaan Baju Nikah Dayah Bakar – REMAJA

IKLAN

Siap Niqab Berperincikan Batu, Cantiknya Baju Nikah Risteena

Sumber Foto: Tangkap layar Instagram @nur_risteena.

Dengan penataan hijab bagi menghormati majlis dan lokasi, Risteena turut mengenakan niqab jarang daripada fabrik mesh yang berperincikan ‘batu’ hiasan bagi menaikkan seri wajahnya.

Gaun nikah tersebut juga tampil elegan dengan potongan lengan memanjang dan lebih banyak perincian batu pada bahagian pinggang dan bawah gaun.

IKLAN

Siap Niqab Berperincikan Batu, Cantiknya Baju Nikah Risteena

Sumber Foto: Tangkap layar Instagram @nur_risteena.

Untuk pengetahuan, sebuah majlis berinai telah dilangsungkan semalam dan hanya melibatkan kenalan rapat serta ahli keluarga saja. Majlis resepsi Risteen dan Isa pula masih belum dirancang berikutan situasi penularan COVID-19 di Malaysia.

Tahniah korang!

BACA LAGI : Pelamin, Baju, Pakaian Bridesmaids Cantik! Lihat Details Akad Nikah Bella Dally – REMAJA

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI