Di antara bahan bacaan yang ditawarkan pada harga lebih rendah di Jualan Buku Online SERIGALA JAHAT termasuklah Kapal Terakhir Di Dunia Episod 1 (Teme Abdullah) dan Stigma (Muharikah)

 

Well, well. Out with the Big Bad Wolf. Here comes Serigala Jahat!

 

Buat kali pertamanya, laman web e-dagang Big Bad Wolf Books sedang menganjurkan jualan buka secara atas talian untuk bahan bacaan berbahasa Melayu bagi semua peringkat umur pembaca di Malaysia.

Ia demi memupuk tabiat membaca yang lebih meluas tanpa mengira bahasa dan membina generasi pembaca baharu dengan menjadikan harga buku lebih berpatutan dan boleh dimiliki dengan mudah.

‘Serigala Jahat’ Muncul Dengan Jualan Buku Berbahasa Melayu Pertamanya

Dikenali sebagai Jualan Buku Online SERIGALA JAHAT, beberapa nama besar dalam dunia penerbitan telahpun dihimpunkan agar korang boleh mendapatkan bahan bacaan berkualiti pada musim total lockdown ini seperti daripada PTS Media Group Sdn Bhd, Penebitan Pelangi, Penerbitan IMAN dan Buku Fixi.

Antara tajuk bahan bacaan yang REMAJA rasakan tidak harus dilepaskan termasuklah Kapal Terakhir Di Dunia Episod 1 (Teme Abdullah), Stigma (Muharikah), Never Give Up: Jack Ma In His Own Words – Edisi Bahasa Melayu (Suk Lee/Bob Song), How To Talk To Anyone – Edisi Bahasa Melayu, 2020 (Leil Lowndes) dan Apa Khabar Depresi, 2020 (Dr. Sakinah Salleh).

‘Serigala Jahat’ Muncul Dengan Jualan Buku Berbahasa Melayu Pertamanya‘Serigala Jahat’ Muncul Dengan Jualan Buku Berbahasa Melayu Pertamanya

IKLAN

Seperti kebiasaan sewaktu jualan buku Big Bad Wolf terdahulu, korang pastinya enggan melepaskan peluang merebut promosi yang ditawarkan. Pada kali ini, beberapa bahan bacaan bahasa Melayu terpilih boleh dimiliki pada harga dari RM1.00.

Di samping itu, korang juga boleh mendapatkan potongan diskaun tambahan sebanyak 10 peratus (maksimum hingga RM20) apabila membelanjakan hingga nilai minimum RM200 dalam satu traksaksi.

REMAJA juga tertarik dengan tawaran penghantaran percuma di Semenanjung Malaysia bagi setiap pembelian bersih bernilai RM100 manakala potongan diskaun 50 peratus diberikan untuk penghantaran ke Malaysia Timur (Sabah, Sarawak dan WP Labuan) tanpa perbelanjaan minimum.

Lagipun, Jualan Buku Online SERIGALA JAHAT ini juga dilakukan secara atas talian. Jadi korang tidak perlu mengabaikan faktor kesihatan dan keselamatan untuk berbelanja dari rumah pada msuim pandemik ini.

Ia telahpun bermula sejak 11 Jun (Jumaat) dan akan berlangsung hingga 17 Jun (Khamis) kelak.

‘Serigala Jahat’ Muncul Dengan Jualan Buku Berbahasa Melayu Pertamanya

IKLAN

 

PERADUAN MENANGI E-GIFT CARD BERNILAI RM50

Khas sempena Jualan Buku Online SERIGALA JAHAT pada kali ini, REMAJA dan Big Bad Wolf Books ingin memberi peluang untuk korang membawa pulang e-Gift Card bernilai RM50 yang boleh dibelanjakan sepanjang tempoh jualan ini.

Caranya mudah saja. Korang hanya perlu menjawab jawapan kepada 2 soalan di bawah. Hantarkannya bersama butiran peribadi ini menerusi DM di Instagam Majalah Remaja.

 

SOALAN

1) Namakan tiga (3) syarikat penerbitan tempatan yang terlibat dalam Jualan Buku Online Serigala Jahat kali ini.

IKLAN

2) Lengkapkan SLOGAN berikut: Saya ingin memenangi e-Gift Card ini kerana..

 

BUTIRAN PERIBADI

Nama Penuh :
Alamat :
Emel :
No Telefon (HP) :

*

Sekali lagi, kami ingatkan korang untuk menghantarkannya jawapan bersama butiran peribadi menerusi DM di Instagam Majalah Remaja. Tarikh tutup penyertaan adalah pada jam 3.00 pm pada 13 Jun 2021.

All the best guys!

Untuk maklumat lanjut mengenai Big Bad Wolf Books, LAYARI LAMAN WEB mereka atau dapatkan info terbaru menerusi PAUTAN MEDIA SOSIAL ini.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI