TGV Cinemas meraikan pelancaran lokasi terbaru mereka, TGV Pavilion Bukit Jalil, dengan persekitaran yang lebih inovatif, menarik, dan interaktif untuk meningkatkan pengalaman tontonan filem. Wowwww!

ARTIKEL BERKAITAN: Stor Pop-Up NCT DREAM Flash Dibuka Di Pavilion Bukit Jalil Untuk 5 Hari, Hanya ‘Merchandise’ Ori!

Penuh Dimensif & Multidimensional, TGV Pavilion Bukit Jalil Kini Sedia Untuk ‘Diserang’ Penonton

Dilengkapi dengan 16 dewan dan 1,555 jumlah tempat duduk, setiap dewan dilengkapi dengan 100% skrin digital, kerusi rehat yang selesa, dan ruang kaki yang luas untuk keselesaan optimum.

TGV Cinemas juga telah bekerjasama dengan Mattel South Asia untuk menyediakan “City of Play” terbesar di TGV Pavilion Bukit Jalil, dengan keluasan 2,041 kaki persegi.

Kalau korang nak tahu, TGV Pavilion Bukit Jalil ini juga merupakan pawagam pertama di Malaysia yang menawarkan IMAX dengan Laser System dan 12-Channel Sound Technology, yang memberikan pengalaman tontonan filem yang imersif dan multidimensional yang lebih realistik serta kualiti gambar yang lebih cerah dan realistik dengan kontras warna yang lebih dalam. Barulah syok dan puas layan movie!

IKLAN

Penuh Dimensif & Multidimensional, TGV Pavilion Bukit Jalil Kini Sedia Untuk ‘Diserang’ Penonton

Penonton filem dialu-alukan untuk bersantai dan bersosial di ruang rehat yang direka mengikut tema filem sambil menikmati Wi-Fi kelajuan tinggi percuma yang tersedia di seluruh kawasan pawagam.

Lokasi TGV baharu ini juga mempunyai tiga dewan Indulge yang eksklusif untuk pengalaman menonton filem premium serta dua dewan Beanie, di mana para penonton boleh menonton filem dalam pod beanbag. 

Penuh Dimensif & Multidimensional, TGV Pavilion Bukit Jalil Kini Sedia Untuk ‘Diserang’ Penonton

IKLAN

Good news for Marvel fans!

Korang berkesempatan untuk menyaksikan filem Marvel Studios’ The Marvels dalam IMAX bermula dari 9 November 2023 untuk pengembaraan sinematik yang tiada tandingan di TGV Pavilion Bukit Jalil!

BACA LAGI: “Ini Yang Saya Pilih..” Meerqeen Abaikan Kata-Kata Nakal Kononnya Wajah ‘Terlalu Mainstream’

IKLAN

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER FOTO:  TGV