Tiada yang dapat menandingi bakat nyanyi bintang tanah air seorang ini…

Penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza sekali lagi mencuri tumpuan warganet apabila mempersembahkan nyanyian secara virtual buat para peminatnya di aplikasi TikTok.

Lebih 10,000 penonton membanjiri sesi siaran langsung tersebut, penyanyi lagu Jerat Percintaan itu tampil menyampaikan lagu-lagu popularnya secara percuma sahaja, seperti pernah dilakukanya ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), sebelum ini.

ARTIKEL BERKAITAN: Aktif Muay Thai Antara ‘Rahsia’ Siti Nurhaliza Kekal Terlihat Jelita, Awet Muda

Peminat Puas Dengar Siti Nurhaliza ‘Payung’ Lagu Popular Di TikTok

IKLAN

Ia sekali gus mendapat sambutan yang luar biasa oleh rata-rata pengguna platform berkenaan, malah ramai yang masih tidak dapat ‘move on‘ dengan persembahan Siti Nurhaliza lalu memuat naiknya semula di media sosial seperti di TikTok dan Instagram.

Selain itu, ramai juga menzahirkan rasa teruja dan terpukau dengan kelunakan nyanyian yang dipersembahkan ibu kepada dua orang cahaya mata itu, meskipun hanya dapat mendengar secara virtual sahaja.

IKLAN

Peminat Puas Dengar Siti Nurhaliza ‘Payung’ Lagu Popular Di TikTok

“Hebatnya! Aku kalau part tinggi dah sampai pekaklah telinga,” komen seorang peminat.

IKLAN

“Inilah penyanyi yang dikatakan penghibur. Bukan nak kejar populariti dan anugerah sahaja. Ikhlas meneruskan minat dan hiburkan peminat,” komen peminat yang lain.

Peminat Puas Dengar Siti Nurhaliza ‘Payung’ Lagu Popular Di TikTok

“Suara ini lagi sedap, versi suara rock. I love you Tokti!” tulis juga seorang pengguna.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.