Foto: Soompi

Pasangan selebriti Korea, Park Shin Hye dan Choi Tae Joon akhirnya bergelar ibu dan bapa setelah pelakon wanita itu selamat melahirkan seorang bayi lelaki semalam.

Berita itu telah disahkan sendiri oleh agensi Park Shin Hye, SALT Entertainment dalam sebuah kenyataan mereka berkongsi bahawa aktres itu bersama pasangannya mengalu-alukan kelahiran bayi lelaki mereka dan kedua-dua bayi dan ibu berada dalam keadaan sihat.

Pelakon Park Shin Hye selamat melahirkan anak lelaki yang sihat hari ini di sebuah hospital di Seoul. Ketka ini, kedua-dua Park Shin Hye dan bayi lelaki itu berada dalam keadaan sihat dan sedang berehat bersama Choi Tae Joon dan keluarga serta rakan-rakan.

Park Shin Hye Kini Bergelar Ibu, Selamat Lahirkan Bayi Lelaki
Foto: Soompi

BACA: Park Shin Hye Umum Bakal Berkahwin, Kini Sedang Mengandung Anak Pertama

Kami ingin mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang telah mengucapkan tahniah. Teruskan memberi doa dan sokongan anda kepada Park Shin Hye, Choi Tae Joon dan bayi lelaki mereka.

IKLAN

Pada akhir tahun lalu, Park Shin Hye telah melakukan kejutan kepada para peminat apabila secara tiba-tiba ingin melangsungkan perkahwinan bersama pasangannya.

Berita itu diumumkan sendiri oleh Park Shin Hye menerusi official fan café dan menerima reaksi yang positif daripada rata-rata peminatnya yang mendoakan kebahagiaan selebriti itu.

IKLAN
Park Shin Hye Kini Bergelar Ibu, Selamat Lahirkan Bayi Lelaki
Foto: Soompi

BACA: Akhirnya Bersatu, Park Shin Hye Kongsi Foto Perkahwinan Bersama Choi Tae Joon

Tahniah sekali lagi kami ucapkan kepada pasangan selebriti Korea ini. Tak sabar rasanya nak melihat wajah putera sulung mereka. Mesti comel kan!

IKLAN

Sumber: (1)

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=U985G7cH8a4&t=8s