Peneraju pasaran No.1 dalam kategori deodoran, Nivea telah melancarkan rangkaian deodoran pencerah baharu, NIVEA Extra Bright Premium Fragrance.

Berasaskan misi NIVEA dalam menyediakan penjagaan yang terbaik untuk diri dan kulit, deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance serba baharu ini memberikan manfaat tambahan untuk mencerahkan dan melicinkan kulit bawah lengan dengan wangian eksklusif berkekalan yang meningkatkan keyakinan dan kecantikan para wanita sepanjang hari.

Bunga Peony merupakan salah satu bunga kegemaran ramai dan ia merupakan wangian utama untuk deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance Velvet Romance serba baharu, menawarkan wangian bertaraf dunia yang istimewa kepada pengguna untuk meningkatkan keyakinan mereka untuk bergaya setiap hari!

ARTIKEL BERKAITAN: #GIRLPOWER: ‘The Singing Pilot’ Ini Curi Perhatian Apabila Muncul Di Uji Bakat Hero Dewi Remaja 2023

Nivea Tampil Dengan Deodoran Terbaharu, Pasti Bau Badan Ekstra Wangi Selepas Ini!

IKLAN

Selain itu, rangkaian deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance baharu ini melangkaui fungi asas untuk menghilangkan bau badan.

la didatangkan dengan faedah tambahan untuk mencerahkan dan melicinkan kulit bawah lengan dengan 10% lebih Vitamin C, ditambah pula dengan wangian eksklusif #SignatureScent yang berkekalan untuk meningkatkan keyakinan wanita.

Selain Velvet Romance, terdapat dua varian lain iaitu Fresh Lavier dan Miracle Sweet untuk rangkaian deodoran pencerah dengan wangian eksklusif.

IKLAN

Nivea Tampil Dengan Deodoran Terbaharu, Pasti Bau Badan Ekstra Wangi Selepas Ini!

Untuk info, pada majlis pelancaran semalam, pelbagai selebriti tempatan dan pempengaruh yang pakar di dalam industri kecantikan dan penjagaan diri menghadiri majlis pelancaran ini. Selebriti dan pempengaruh terkenal seperti Amyra Rosli, Sweet Qismina, Nabila Razali, Cherry Quah, Elecher Lee dan Nana Bebu berkongsi pengalaman peribadi dan varian kegemaran mereka daripada rangkaian deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance serba baharu yang melengkapkan gaya hidup mereka.

IKLAN

Rangkaian deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance boleh didapati di semua kedai Watsons, farmasi dan kedai atas talian NIVEA Official dalam botol Spray 150ml dan botol roll-on 50ml pada harga runcit yang disyorkan RM21.80 dan RM15.90 (masing-masing).

Untuk maklumat lanjut mengenai produk NIVEA dan kemaskini terkini, sila ikuti www.facebook.com/mynivea or visit https://www.nivea.com.my/.

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.