Sebuah hantaran foto di platform Instagram pelakon dan usahawan, Syifa Melvin telah mencuri perhatian warganet apabila memuat naik wajah putera sulungnya.

Menerusi perkongsian tersebut, dilihat bentuk jawline (rahang) bayi comel itu yang diberi nama Saif Sulaiman Muhammad Safawi, secara tidak langsung mendapat pujian ramai.

Dalam ruangan komen, rata-rata pengikut memuji bentuk rahang Saif yang dilahirkan pada 30 September lalu.

ARTIKEL BERKAITAN: 28 November Jadi Detik Indah Safawi Rasid, Syifa Melvin Diijab Kabul. Shaheizy Sam Jadi Saksi

“Mierul Aiman Susah Cari Makan Dah..” – ‘Jawline’ Bayi Safawi Rasid & Syifa Melvin Memang Wow

IKLAN

“Pelapis daddy lah ini , Mierul Aiman tak boleh cari makan dah lepas ini kecil kecil dah ada jawline,” komen seorang netizen.

“Kecik-kecil, ‘jawline’ dah tajam, boleh berdarah jari acik, Saif. Membesar dengan sihat, anak. Jadi anak soleh ibu dan daddy,” tulis netizen lain.

IKLAN

“Masya-Allah. ‘Handsome’nya Saif. Kecil-kecil, dah ada ‘jawline’. Semoga jadi anak soleh, Saif,” tulis seorang lagi netizen.

“Mierul Aiman Susah Cari Makan Dah..” – ‘Jawline’ Bayi Safawi Rasid & Syifa Melvin Memang Wow

IKLAN

Sekadar informasi, Syifa mendirikan rumah tangga bersama pemain bola sepak terkenal, Safawi Rashid pada 28 November tahun lalu dalam sebuah majlis yang diadakan secara tertutup di Hotel Hilton Petaling Jaya.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan Saif yang selamat dilahirkan pada 30 September lalu di sebuah hospital swasta di Johor Bahru.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER FOTO: Instagram Syifa Melvin