Ihsan Coach Malaysia

 

Tiga perkara yang penulis jujurnya rindu sepanjang perlu berada di rumah ketika perintah total lockdown dilaksanakan sekarang adalah bertemu rakan-rakan, shopping di stor fizikal dan tentunya, menikmati konsert secara langsung.

 

Sedar atau tidak, sudah hampir 2 tahun peminat tegar muzik di Malaysia kempunan untuk menonton persembahan nyanyian secara langsung disebabkan oleh situasi pandemik yang melanda.

Justeru, apabila penulis mendapat tahu bahawa jenama fesyen terkenal, Coach bakal melangsungkan sebuah konsert secara virtual bersama Def Jam SEA, tentulah kami semua di REMAJA teruja untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya!

Konsert virtual The Coach x Def Jam SEA ini adalah merupakan yang pertama seakannya dianjurkan oleh Coach di rantau Asia Tenggara. Ia bakal dipancarkan pada waktu yang sama secara langsung dari empat buat negara yang terlibat iaitu Malaysia, Singapura, Thailand dan Indonesia.

IKLAN

Dengar cerita, bakal penontonnya akan disajikan dengan senarai trek yang menggabungkan irama moden namun nostalgik dengan sedikit perisa muzik 80-an daripada kalangan penghibur empat buah negara berkenaan.

Ia melibatkan seramai 13 orang penghibur generasi baharu termasuklah rapper Malaysia, Joe Flizzow; artis hip-hop Singapura, Yung Raja; rapper Amerika-Thai, DABOYWAY dan rapper dan penyanyi Indonesia, Rayi Putra.

Memang Lit! COACH Anjur ‘Konsert Virtual’ Pertamanya Di Asia Tenggara Jun IniMemang Lit! COACH Anjur ‘Konsert Virtual’ Pertamanya Di Asia Tenggara Jun Ini

Konsert virtual Coach x Def Jam SEA ini turut menyenaraikan penghibur mantap lain seperti SonaOne, Yonnyboii dan SYA dari Malaysia, Fariz Jabba dan Alyph dari Singapura, Tarvethz dan Pradaa dari Thailand serta Ben Utomo dan A.Nayaka dari Indonesia.

IKLAN

Fuh!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👑 (@yonnyboii)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SonaOne (@itssonaone)

IKLAN

Seperti yang boleh disangkakan, 13 orang penghibur terpilih ini akan menyarungkan persalinan khas koleksi Pre Fall 2021 daripada Coach yang digambarkan sebagai campuran heritage Coach dengan gaya sukan di Amerika Syarikat. Seperti tema muzik yang bakal diperdengarkan, pakaian mereka juga menggabungkan elemen klasik, vintaj dan sporty.

So guys, macam mana hendak menyaksikan konsert virtual The Coach x Def Jam SEA ini?

Bermula dari sekarang hingga 17 Jun ini, korang boleh mendapatkan link dan password untuk konsert ini dengan pembelian apa-apa barangan daripada Coach. Korang boleh mendapatkannya secara atas talian saja dan ia akan dihantar menerusi servis Coach on Delivery yang disediakan.

Untuk mendapatkan bantuan semasa pembelian dan mendapatkan link tersebut, korang boleh menghubungi stor terdekat DI SINI.

The Coach x Def Jam SEA virtual concert akan dilangsungkan pada 24 Jun 2021 (Khamis) dari jam 9.00 malam waktu Malaysia.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI