1. Kalau korang mempunyai masalah sinus mesti sangat faham dengan situasi gatal hidung dan kerap terbersin lebih-lebih lagi pada waktu pagi.

Alahan pada habuk dan beberapa jenis makanan, terutamanya makanan laut adalah antara faktor yang menjadi punca masalah ini. Biasanya kalau pergi klinik, doktor akan menyuruh korang cari punca apakah yang menyebabkan alergik ini berlaku dan menasihatkan agar elakkan daripada perkara-perkara tersebut.

Namun begitu, kalau dah serangan kegatalan maksima tu tiba-tiba datang, disertai pula dengan bersin tanpa henti, mana boleh tahan kan?

Nah, korang boleh cari flo sinus care ini untuk bersihkan hidung yang rasa tak selesa. Perkongsian Adlina MN ini telah mendapat lebih daripada 6000 ribu tweet di laman twitter.

Selamat mencuba!

IKLAN

Paling sensitif dengan habuk

Saranan untuk cuba Flo sinus care

IKLAN

Cara pakai:

IKLAN

Respon pengguna lain

Malah, ada juga pengguna yang lain mengatakan bahawa mereka turut sama menggunakan produk yang sama atas saranan doktor.

Perghh, macam tu sekali dia keluar. Patutlah rasa selesa lepas cuci hidung tu. Hiks!

So guys, kalau ada yang hadapi masalah sama, korang bolehlah cuba guna produk ni. Tapi ingat, apa-apa pun cuba cari punca terlebih dahulu kenapa sinus ni datang menyerang. Kalau asyik guna ubat je tapi tak elak daripada punca alahan, sampai sudahlah sinus korang tu tak okay. Betul tak?