Selepas isu mempersoalkan bumi berbentu sfera, kini Suhaimi Saad mengemukakan soalan baru pula, ‘Kenapa Graviti Tak Mampu Menarik Burung & Belon’?

Bukan tujuan untuk melayan soalan-soalan kontroversi lelaki tersebut, tetapi kami lagi terhibur membaca komen dan yang diberikan oleh netizen. Hiks!

Begitu banyak respon yang diterima. Ada yang memberikan fakta relevan dan secara tak langsung, kita pun jadi boleh tambah ilmu. Tapi, tak kurang juga ramai yang menyakat Suhaimi dek kerana sering mengutarakan soalan yang mengudang kemarahan netizen.

IKLAN

Berikut antara jawapan-jawapan win yang kami perolehi daripada media sosial. Memang sarkastik dan boleh buat korang tergelak sakan. Hehe!

Nak kerja mudah

Cuba sendiri la bro

IKLAN

IKLAN

Jawapan dah nampak relevan, tapi part last tu… Hiks!

Pergh, jawapan dia..

Apa-apa pun, netizen ni memang power la. Tak pernah buat kami tak gelak. Hilangkan sikit stres bila baca komen korang. Hehe!