Setiap individu lahir dengan bakat tersendiri yang mengalir dalam darah masing-masing.

Setengah daripada kita mudah untuk mengetahui kelebihan diri, kekuatan dan keunikan sendiri. Ada pula yang perlu mengambil bertahun-tahun lamanya untuk mengasah bakatnya. Kata orang, bakat terpendam boleh dilihat melalui zodiak kelahiran. Terpulang kepada seseorang indivitu untuk mempercayainya atau menafikannya.

Baru-baru ini, penyanyi wanita paling banyak menerima trofi Anugerah Grammy, Beyoncé meraikan dirinya yang berzodiak Virgo.

Jungkook BTS Tersenarai Dalam ‘Virgo Season Yearbook’ Beyoncé

Sempena sambutan ulang tahun kelahirannya yang ke-39 pada 4 September kelak, Beyoncé mengambil peluang untuk mencipta sebuah ‘yearbook’ yang terdiri daripada foto para selebriti lain yang berzodiak Virgo beserta ucapan selamat hari lahir.

IKLAN

Jungkook BTS Turut Tersenarai

Menariknya, salah seorang selebriti paling popular dalam yearbook tersebut ialah ahli BTS, Jungkook. Fotonya tertera besama-sama selebriti lain seperti Blake Lively, Nick Jonas, Pink, Zendaya dan Cameron Diaz. Kelihatannya seperti Jungkook menjadi satu-satunya penyanyi dari Asia yang tersenarai.

IKLAN

Jungkook BTS Tersenarai Dalam ‘Virgo Season Yearbook’ Beyoncé

Jungkook BTS Tersenarai Dalam ‘Virgo Season Yearbook’ Beyoncé

IKLAN

Menerusi yearbook ini, Beyoncé menggambarkan individu berzodiak Virgo sebagai seorang yang kreatif, bekerja keras, dipercayai, sabar dan baik hati.

“Selamat hari jadi kepada semua Virgo’s,” ucap Beyoncé.

Untuk pengetahuan, berikut merupakan bakat terpendam Virgo seperti yang dipetik dari laman web Boldsky.

Virgo – Fleksibel (22 Ogos – 22 September)
Virgo biasanya dianugerahkan kemampuan untuk bersikap fleksibel dalam apa-apa situasi. Akhirnya anda mampu menemukan kebahagiaan.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI