Lakonan Hannah Delisha dalam siri drama Cinta Sekali Lagi baru-baru ini mendapat perhatian kerana watak yang dimainkan sama sekali berbeza dengan personaliti lemah-lembut ini.

Amani, seorang wanita yang begitu kejam sehingga sanggup merosakkan kehidupan kakaknya akibat dendam sejak dari kecil lagi. Sejujurnya, kami juga tidak menyangka bahawa Hannah Delisha mampu menjadi ‘sejahat’ itu dan apa yang menariknya, ia memang sesuatu yang peminat tidak pernah lihat sisi lain personaliti itu.

“Sebenarnya masa Hannah lakonkan watak Amani ini, saya telah melakukan vlog di YouTube channel dan sudah menjelaskan kepada peminat tentang watak Amani ini seperti apa, betapa kejamnya dia dan saya juga dah beri ‘amaran’ pada mereka supaya tidak terkejut bila menonton watak Amani nanti,”

IKLAN

“Ini merupakan kali pertama Hannah membawa watak antagonis, tapi penerimaan peminat, hm memang la ramai yang kecam seperti biasa, cuma mereka faham ia hanya semata-mata watak dalam drama dan bukannya diri Hannah sebenar,” jelasnya.

Sebelum ini, Hannah juga pernah membawa peranan seorang gadis lemah-lembut, ‘sweet’ dan antagonis, agaknya watak apa lagi yang ingin dibawa oleh Hannah dalam dramanya akan datang?

IKLAN

“Mungkin saya ingin cuba memegang watak dalam drama atau filem aksi. Tapi, buat masa ini saya rasa ingin memberi lebih memberi fokus pada bidang nyanyian dan insyaAllah saya akan menceburkan diri dalam bidang perniagaan, so mungkin saya akan berehat seketika untuk berlakon, hm tengoklah how it goes,” jawabnya sambil tersenyum.

Hannah Delisha Mahu Rehat Seketika Dalam Lakonan, Fokus Pada Bidang Nyanyian

IKLAN

Hannah Delisha juga baru-baru ini ditemui di majlis pelancaran pelantikannya sebagai duta jenama minuman sparkling vida Vitamin C, iaitu minuman baharu yang mengandungi 1000mg vitamin C, didatangkan dengan dua perisa menyegarkan iaitu vida Vitamin C Lemon Sparkling dan vida Vitamin C Orange Sparkling.

Hannah Delisha Mahu Rehat Seketika Dalam Lakonan, Fokus Pada Bidang Nyanyian

Pelantikan ini juga dilihat tepat kerana beliau melambangkan maksud sebenar vida C sebagai sebuah jenama- sparkling, cantik, berpewatakkan anggun dan sentiasa ceria.

Apa-apa pun, kami doakan agar Hannah Delisha terus sukses dengan impiannya untuk meneruskan kerjaya dalam bidang nyanyian.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI