Selepas ini, tiada siapa di Hollywood yang boleh mengejutkan dunia lagi dengan tingkah laku mereka.

 

Nampaknya, anggota bujang Jonas Brothers terakhir iaitu Joe Jonas telah memutuskan untuk berkahwin hanya selang beberapa jam selepas kumpulan itu menjayakan persembahan di Anugerah Billboard Music 2019 di Las Vegas.

Giliran Joe Jonas Pula Berkahwin…Tetapi Di Las Vegas? Lihat Tetamu ‘Terpilih’ Yang Hadir
Persembahan Jonas Brothers di Billboard Music Awards 2019, semalam.

Joe dan kini isterinya, Sophie Turner yang juga merupakan pelakon siri popular HBO, Games of Thrones telah berkunjung ke sebuah gereja kecil (chapel) di bandar itu dan mereka saling bertukar vows di hadapan beberapa ahli keluarga dan rakan paling rapat mereka.

IKLAN

Semua orang tahu, perkahwinan seperti ini selalunya terjadi di kalangan pasangan kekasih yang terburu-buru ingin mengikat tali perkahwinan tanpa berfikir panjang. Namun, Joe dan Sophie khabarnya telah lama merancang majlis mereka seperti ini.

Mengikut sumber rapat, Nick Jonas dan Kevin Jonas merupakan pengapit bagi pengantin lelaki dan perkahwinan itu telah dirasmikan oleh seorang lelaki yang berpakaian seperti Elvis Presley.

IKLAN

Giliran Joe Jonas Pula Berkahwin…Tetapi Di Las Vegas? Lihat Tetamu ‘Terpilih’ Yang Hadir

Terdapat juga beberapa selebriti yang menyaksikan upacara tersebut seperti duo muzik Country iaitu Dan + Shay, penyanyi Khalid dan DJ Diplo yang berkongsi imej perkahwinan itu di akaun Instagram-nya. Dan + Shay juga sempat menyanyikan lagu mereka, Speechless semasa Sophie berjalan ke alter.

IKLAN

 


Joe dan Sophie telah bercinta sejak 2016 dan bertunang pada Oktover 2017. Bagaimanapun, mereka memberi ruang kepada adik Joe, Nick dan isterinya Priyanka Chopra untuk melangsungkan perkahwinan mereka pada bulan November 2018.

Menerusi sebuah artikel di Majalah Harper’s Bazaar keluaran Mac 2019 pula, Sophie berkata mereka inginkan majlis seringkas yang mungkin agar ia lebih intimate.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI