Comel ke tidak kalau lelaki merajuk? Hahaha.

Gelagat seorang lelaki yang sedang merajuk gara-gara kesilapan pekerja pam “set” membuatkan dirinya merajuk menjadi tular di media sosial.

Sinar Harian dalam perkongsian beritanya memaklumkan, gelagat seorang penunggang motosikal yang merajuk di sebuah stesen minyak mencuit hati warganet.
Video berdurasi 1 minit 21 saat itu dikongsi Firdaus Moetar dalam Facebooknya itu memberitahu, kejadian tersebut berpunca daripada pihaknya.

“Merajuk selepas staf salah 'set' pam, maafkan kesilapan kecil kami ini," kata Firdaus yang dipercayai pekerja di stesen minyak tersebut.

IKLAN

Comelnya Lelaki Merajuk! Pekerja Pam Mengaku Salah “Set” Pam Raih 241,000 Tontonan

Comelnya Lelaki Merajuk! Pekerja Pam Mengaku Salah “Set” Pam Raih 241,000 Tontonan

Video tersebut memaparkan seorang penunggang motosikal yang sedang merajuk enggan berganjak dari kawasan pam minyak walaupun seorang pekerja telah mengisi minyak dan mengalihkan motosikalnya dari kawasan itu.

IKLAN

Gelagat penunggang tersebut yang tetap berdiri di kawasan berkenaan menyebabkan pekerja terbabit datang semula memujuk penunggang motosikal itu, namun dia bertindak membelakangkan pekerja stesen minyak tersebut sebagai reaksi terhadap kesilapan dilakukan pihak terlibat.

Perkongsian video tersebut kini tular di Facebook yang kini meraih 241,000 tontonan dan 2,900 tanda suka dan rata-rata netizen terhibur dengan gelagat penunggang terbabit.

IKLAN

Are Myrul berseloroh “Kenapa tak dukung sahaja, timang-timang dia letak tepi, comel sahaja tengok, hahaha."

Tonton video di bawah

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI