Baru saja dilancarkan petang tadi, ternyata pengeluar Xiaomi membawakan berita gembira apabila menawarkan “harga runtuh” kepada pengguna apabila menawarkan Mi 9T pada harga RM1099 hanya untuk selama empat hari saja bermula hari ini sehingga 24 hb nanti.

Lebih menarik, pembelian ini hanya ditawarkan di Lazada.com dengan siapa cepat dia dapat sebelum kembali ke harga asal iaitu RM1199.

Xiaomi Jalin Kerjasama Dengan Lazada Tawar Harga Berbaloi Bagi Telefon Mi 9T
Korang boleh buat pilihan dengan harga berbaloikan, siapa nak bagi RM1099 bagi 6GB/64GB
Xiaomi Jalin Kerjasama Dengan Lazada Tawar Harga Berbaloi Bagi Telefon Mi 9T
Didatangkan dalam 3 warna iaitu Carbon Black, Flame Red dan Glacier Blue

Datang dengan spesifikasi berbaloi untuk dibeli oleh golongan pertengahan khususnya student dengan harga yang amat menyenangkan sekitar RM1099 (harga asal RM1199) bagi  memori 6Gb RAM dan pilihan storan dalam 64GB, pastinya ia amat berbaloi. Tidak hanya 64GB, ada juga pilihan iaitu 128GB dengan harga RM1399.

IKLAN

Xiaomi Mi 9T didatangkan dengan skrin 6.39 inci, panel AMOLED dengan resolusi FHD+, ditambah sokongan HDR serta dilindungi dengan Gorilla Glass 5 bagi tahan lasak, telefon bimbit terbaru ini pastinya akan menjadi pilihan pembeli yang mahukan sesuatu barangan tetapi berbaloi dengan harga.

Xiaomi Jalin Kerjasama Dengan Lazada Tawar Harga Berbaloi Bagi Telefon Mi 9T

IKLAN
Xiaomi Jalin Kerjasama Dengan Lazada Tawar Harga Berbaloi Bagi Telefon Mi 9T
Tawaran empat hari saja, siapa cepat dia dapat untuk harga RM1099 bagi 6Gb/64GB sehingga 24 Jun ini

Lebih menambah “kelajuan”, cip pemprosesannya dijana dengan Qualcomm Snapdragon 730. Jika kualiti gambar antara yang sering menjadi pilihan bagi pengguna ketika membeli telefon bimbit, hal ni korang tak perlu risau kerana Mi 9T ini, kameranya didatangkan untuk mereka yang suka berswafoto.

IKLAN

Kalau selama ini kita tercari-cari angle ketika swafoto, telefon ini agak unik kerana ia menggunakan sistem kamera pop naik. Lebih menambah kesan berbaloi, kamera pop naik ini mempunyai kesan bunyi yang unik bersama-sama dengan lampu LED. Lenda kamera swafotonya adalah 20 MP f/2.2 manakala di belakang lebih cantik kerana menggunakan tiga lensa iaitu 48MP + 8 MP lensa telefoto + 13 MP lensa ultra lebar.

So bayangkan gambar korang yang cantik tu nanti. Didatangkan dalam tiga warna menarik terdiri dari Carbon Black, Flame Red dan Glacier Blue selain finger print, pastinya kalau korang nak pembelian berbaloi dengan wang, inilah masanya.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI