Dua bulan lalu, netizen dikejutkan dengan kemunculan tudung dan selendang yang memaparkan logo parti politik yang bertanding pada Pilihan Raya Umum ke-14.

 

Kali ini, tiba pula giliran DC Comics Super Heroes untuk berkolaborasi dengan jenama tudung tempatan, Fareeda bagi koleksi terbaru mereka.

IKLAN

Telahpun dilancarkan bermula 17 Mei yang lalu, koleksi tudung adiwira ini memaparkan tiga logo berbeza yang diadaptasi daripada DC Comic iaitu logo Wonder Woman, Batman dan Superman. Masing-masing terletak khas di bahagian tengah, hadapan kepala dan pastinya mata sesiapa tidak akan terlepas pandang daripada kelibat logo tersebut.

 

IKLAN
Tudung DC Comics Super Heroes Pula Dilancarkan, Apa Macam?
Posting promosi di Instagram Fareeda Group

 

IKLAN

Koleksi tersebut diumumkan sendiri oleh pengasas Fareeda, Mawar Karim menerusi laman Instagram beliau serta di Instagram rasmi Fareeda sendiri.

Buat masa ini, korang boleh mendapatkannya di Johor Bahru City Square, Johor sehingga 13 Jun akan datang. Ada juga peminat tudung Fareeda yang tidak sabar untuk mendapatkannya, malah bertanya jika Fareeda ada menyediakan perkhidmatan pembelian secara online dan penghantaran ke rumah.

Apa pendapat korang? Onz tak onz koleksi Superheroes ini?

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI