Siapa yang tidak kenal dengan pelakon lelaki dengan bayaran paling tinggi di dunia ini. Daripada seorang selebriti dunia wrestling dia menggegar Hollywood dengan bakat lakonannya.

The Rock atau pun nama sebenarnya Dwayne Johnson menerusi satu hantaran di laman Instagramnya telah menyatakan bahawa dia, isteri dan dua anak perempuannya yang masing-masing berusia 4 dan 2 tahun telah dijangkiti virus tersebut.

Pelakon yang terkenal menerusi filem The Hobbs & Shaw itu berkata, “Ini merupakan perkara yang paling mencabar dan menduga buat saya sekeluarga. Walaupun sebelum ini saya pernah melalui kesakitan dan kecederaan yang lebih teruk namun disahkan positif COVID-19 jauh berbeza kerana keutamaan saya adalah melindungi keluarga. Namun saya bersyukur kerana kesihatan masing-masing semakin baik.”

IKLAN

IKLAN

Kini sesiapa sahaja yang akan bertandang ke rumahnya perlu melalui ujian untuk mengesahkan bebas dari virus tersebut demi menjaga keselamatan masing-masing.

IKLAN

Aktor ini juga berpesan agar sentiasa memakai pelitup muka dan itu adalah tanggungjawab sebagai masyarakat dalam membendung menyebaran virus ini.

***P/S- Selalulah pakai mask walau ke mana sahaja. Bukan sahaja melindungi diri kita bahkan melindungi orang lain juga.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI