Pejam celik pejam celik, minggu depan kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri Bersama yang tersayang. Maklumlah dah sebulan berpuasa, mestilah kita mahu meraikan hari istimewa ini dengan memasak juadah istimewa, memakai pakaian yang cantik belaka dan semestinya yang anak dara mahu bersolek sakan.

ARTIKEL BERKAITAN: 6 Fungsi ‘Tersembunyi’ Lip Balm, Salah Satunya Boleh Dijadikan Makeup Remover

Bersolek di pagi raya semestinya aktiviti yang paling dinanti terutama jika anda mempunyai ramai sepupu dan saudara perempuan lain yang turut mahu kelihatan cantik berseri. Namun, lambakan alat solek dan kecantikan di luar sana merungsingkan anda? Tak tahu nak beli dan guna yang mana?

Jangan risau, Remaja kali ini akan berkongsi senarai produk mekap yang wajib dibeli untuk menjamin selfie raya yang berseri dan tahan lama.

IKLAN

Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya! Senarai Produk Mekap Wajib Beli Jika Nak Selfie Sakan Pagi Raya!

Untuk dapatkan hasil mekap yang cantik, bukan sahaja kualiti produk perlu diutamakan namun anda juga perlu sentiasa berlatih untuk memantapkan lagi kemahiran bersolek yang ada. Jangan lupa juga untuk beli produk-produk ini di Watson dan Guardian berhampiran sebab selalunya bila nak dekat raya ni, mereka giat jalankan promosi pemotongan harga!

IKLAN

BACA LAGI: “Bersyukur Sangat..” 6 Tahun Cedok Pengalaman Sebagai Model Hijabi, Qasrina Karim Capai Tuah Pada 2023 – REMAJA

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

IKLAN

IHSAN FOTO: Akaun TikTok @Tyyjamal_

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI