He is up to something. Setiap gerak-geri yang dilakukan oleh jejaka yang merupakan bekas ahli One Direction ini pasti sentiasa menjadi perhatian netizen dan peminatnya.

Kisah break up antara dirinya dan Gigi Hadid dikatakan memberi impak sangat besar dalam hidup dan kariernya. Selepas sahaja berpisah Zayn Malik telah melakukan beberapa perkara yang agak menarik perhatian. Pertama dia berkongsi tatu terbarunya di Instagram (mungkin break up tatu), membeli sebuah rumah mewah, mengolah semula lagu-lagu yang bakal muncul dalam albumnya dan pada 6 April lepas, memadamkan kesemua foto di Instagram.

Nampak gayanya break up dan penangan si cantik jelita Gigi Hadid memberikan kesan mendalam kepada Zayn Malik. Akan tetapi para peminat mula membuat spekulasi tentang tindakan Zayn memadam semua foto di Instagram. Malah, ia lebih kepada post-break up punya reaction.

Selepas Padam Semua Foto Termasuk Bersama Gigi Hadid, Zayn Malik Muat Naik Video Misteri Di Instagram
Baru-baru ini muncul dengan gaya rambut baru. Adakah ia juga ada kaitan dengan video ini?

 

IKLAN

Ada beranggapan ia sama seperti yang pernah dilakukan oleh Taylor Swift yang memadam semua entri di Instagram sebelum memperkenalkan album barunya, ‘Reputation’ sebelum ini.

Jadfi adakah Zayn akan melakukan perkara sama?

Sehari selepas itu iaitu pada semalam, 8 April, Zayn Malik telah memuat naik sebuah video misteri ke Instagram. Dengan kapsyen 04.12.18 atau membawa makna 12 April 2018, ia memberikan klu terbaru. Video pendek tersebut seakan petikan daripada sebuah muzik video dengan persona dramatik bak sebuah filem aksi thriller turut menampilkan dirinya.

IKLAN

04.12.18

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Apakah erti di sebalik perkongsian video ini? Adakah ia petanda Zayn akan mengeluarkan album baru? Single baru? Atau gaya rambut baru? Itulah yang dinanti-nantikan oleh hampir 28 juta follower Zayn di laman media sosial Instagram.

IKLAN

Video tersebut bermula dengan Zayn memandang ke arah laut dan beberapa imej pantas menampilkan pelakon lain termasuk scene bergaduh!

Beberapa perkataan menarik turut muncul iaitu ‘POWER’, ‘GREED’ dan ‘VENGEANCE’.

Jadi apakah kejutan yang Zayn Malik akan berikan kepada kita nanti? Sama-sama kita tunggu tarikh 12 April 2018!

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI