Be careful girls!

Baru-baru ini kecoh apabila kes seorang wanita yang diganggu di tepi highway gara-gara keretanya rosak tular di laman media sosial.

Nampaknya, selain isu wanita tersebut ada seorang lagi mangsa yang mengalami nasib yang serupa cuma kali ini tempat kejadian adalah di kawasan tempat letak kereta. Modus operandinya adalah sama di mana mangsa hanya berseorangan.

Insiden tersebut dikongsi oleh sahabat mangsa yang turut menasihatkan agar para wanita berhati-hati.

“Girls please take a good care of yourself. Kawan I baru kene and Alhamdulillah takada apa but she’s traumatised,” tulisnya

IKLAN

Kena  Awal Pagi

Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking! Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking!

IKLAN

Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking!

Cuba Halau

IKLAN

Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking! Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking! Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking! Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking! Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking!

Susulan itu, di ruangan komen ramai turut berkongsi kegusaran mereka mengenai perkara ini.Malah, turut saling mengingatkan sesama sendiri agar sentiasa berhati-hati.

Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking! Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking! Selepas Kes Di Highway, Ada Pula Kena Kacau Di Tempat Parking!

Oh my…macam-macam kes pula kita dengar mengenai isu ini. Anyway, please be careful ya girls!

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI