Familiar kan dengan situasi ni..

Rancang nak keluar date atau outing bagai nak rak, tapi bile dah keluar kita selalu tak boleh tentukan hendak makan atau minum di mana.

Jadi REMAJA dan KLOOK nak tolong korang decide dengan melihat kepada promosi Eh, What To Eat oleh aplikasi ini.

Promosi yang sedang berlangsung dari sekarang sehingga 31 Mei ini perlu korang rebut kerana kebanyakannya menawarkan deal Beli 1 Percuma 1. Wow!

IKLAN

Antara promosi yang mencuri tumpuan REMAJA ialah #Thirstday. Korang boleh dapatkan minuman percuma dengan setiap pembelian minuman daripada kedai seperti Gongcha (19 Mac) dan Fire Tiger (26 Mac) dari jam 12pm hingga 2pm dengan menggunakan aplikasi KLOOK.

Bermula bulan April pula, mereka akan tawarkan promosi #TuesdayTreats pula di mana korang boleh dapatkan dessert percuma dengan setiap pembelian di Miru Dessert Cafe, Brownies Bar dan macam-macam lagi. Seperti nama promosi ini, ia sah pada setiap hari Selasa je pada bukan April.

IKLAN

Akhir sekali ialah promosi #Friyay khas sempena bulan Ramadan kelak. Buat masa ini, belum ada info lanjut mengenai lokasi deal ini dan KLOOK akan berkongsi mengenainya tak lama lagi. Apa yang pasti, ia akan bermula dari 1 Mei hingga 29 Mei.

*

IKLAN

So guys, itu dia 3 bulan promosi makan dan minum daripada KLOOK!

Iya KLOOK bukan hanya untuk tempahan tiket semasa ingin bercuti saja, korang juga boleh rebut promosi mengenyangkan seperti ini.

Ingat, ia bergantung kepada jumlah stok yang ada. Untuk info lanjut, KLIK di sini.