Rasanya pada waktu ini, kesemua peminat rancangan variety popular Korea, Running Man sudahpun tahu bahawa salah seorang ahlinya kan meninggalkan ahli-ahli yang lain.

ARTIKEL BERKAITAN : Lee Kwang Soo Terlibat Dalam Kemalangan, Direhatkan Sementara Dari Running Man – REMAJA

BACA LAGI : Lebih 1 Dekad Bersama ‘Running Man’, Lee Kwang Soo Akhirnya Umum Tarik Diri! – REMAJA

Hari ini, saluran penyiar Running Man iaitu SBS telah menayangkan sedutan klip previu bagi episod yang dimaksudkan pada bahagian penghujung episod yang disiarkan pada hari ini.

Menerusi previu episod minggu hadapan itu, pelakon dan selebriti serba boleh, Lee Kwang Soo dilihat berdepan masa yang sukar untuk meninggalkan ahli Running Man laiin seperti Yoo Jaesuk, Ji Suk Jin, Kim Jong Kook, Song Jihyo dan HaHa.

IKLAN

Ia menunjukkan Suk Jin, Kwang Soo dan Jong Kook meneruskan hukuman mereka daripada episod hari ini.

Sambil Suk Jin membasuh pinggan mangkuk, beliau berkata, “Ini mungkin adalah hukuman terakhir untuk Lee Kwang Soo. Ia terasa bagus untuk melakukan hukuman ini bersama Kwang Soo,” katanya sebelum disekat oleh Jong Kook yang meminta agar beliau berhenti bercakap seperti ini.

Previu itu kemudiannya menunjukkan babak episod pertama Running Man dari tahun 2010.

IKLAN

Pada waktu itu, setiap ahlinya termasuklah Song Joong Ki dan Gary yang telah terlebih dahulu meninggalkan rancangan popular berkenaan mempekenalkan diri masing-masing kepada ‘keluarga’ Running Man yang baru mereka kenali serta kepada penonton.

Jika korang masih ingat, pada waktu itu ahli-ahlinya selalu membandingkan perbezaan di antara Joong Ki dan Kwang Soo yang merupakan rakan pelakon sebaya namun mempunyai personaliti yang jauh berbeza.

Kini pada usia pertengahan 30-an, Kwang Soo pula yang mengambil keputusan sukar untuk mengucapkan selamat tinggal kepada rakan yang lain.

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN : Sudah Rindu Dengan VINCENZO CASSANO? Ini 10 Sebab Watak Song Joong-ki Digilai – REMAJA

“Saya Minta Maaf..” Surat Perpisahan Lee Kwang Soo Jadikan Warganet SEBAK

Dia sempat berkata, “Saya minta maaf..” sambil membacakan surat perpisahannya secara terbuka sebelum previu tersebut berakhhir.

Haih… sediakan tisu guys sebelum korang menonton episod ini pada 13 Jun kelak.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI